|
Alko 520BR nebo MTD SPK 53 HW, 25.3.2009 Rozhoduji se mezi těmito sekačkami. Můžete mi někdo napsat zkušenosti. Nebo poraďit, která je lepší. Cenově vycházejí zhruba stejně.
Díky |
 |
Al-ko Silver 51Br Comfort, 20.2.2009 Nemáte někdo praktickou zkušenost s touto sekačkou? |
 |
|
 |
Al-ko 46 BR Comfort, 13.2.2009 To rád čtu, že jsi spokojený. Taky uvažuji o koupi této sekačky. Konečně jsem našel nějakou praktickou zkušenost. Já mám zahradu o ploše cca 1500 m2. |
 |
jezírko bez elektřiny, 22.10.2008 U malých nádrží máte samozřejmě pravdu a nesouvisí to jen s pozdním jarem. Je také pravda, že ryby pouze "letním," jinak jsou v akváriích.
V žádném časném ani pozdním jaru se naše jezírko nezakalilo. Tj. cca 20... celý příspěvek > |
 |
Oleo-Mac 746T, 21.10.2008 Tak jako každý rok, zajdu za místním prodejcem HQ kterej má rozum a běžně mi servisuje jednu pilu Stihl, druhou HQ i křoviňák Oleo. Po záruce je to jen otázka přístupu k zákazníkovi a profesionalitě!!! |
 |
Technika sečení křovinořezem, 14.10.2008 Ještě k tématu: není opravdu na to "nerozmydlení" lepší ten "osmizub"??? |
 |
Oleo-Mac 746T, 14.10.2008 Já se picnu. Stejně jako předkladatel otázky a majitel zmíněného křoviňáku, jsem byl zvědavý na zkušenosti s touhle mašinkou. Bohužel jako vždy se sem naveze nějaký prodejce. Jsem dost otrávený z těch potyček typu "zahoď Solo kup si... celý příspěvek > |
 |
Oleo-Mac MAX 53 VBD, 10.10.2008 ...v momentě kdy mi někdo začne argumentovat "spokojeností zákazníků" a hanět nějakou značku, mi něco začíná smrdět a myslím že nejsem sám... |
 |
Nůžky plotové Oleo Mac HC 260 XP - Mountfield, 9.10.2008 Nebyl bych tak příkrý. Za cenu slabé hobymašinky od HQ tam koupíte křoviňák se slušnými parametry. (746 za 11000,-) Minulý týden jsem jim to tam prolezl a cenově už na tom Béďovci nejsou tak špatně. A na mnoha místních fórech zrovna tyhle... celý příspěvek > |
 |
Technika sečení křovinořezem, 7.10.2008 Pokud bych byl vlastníkem deseti králíků, tak tady nezatěžuji vaše mozkové závity. A s tím "nerozmydlením", nepomohl by "osmizub"? |
 |
|
 |