|
Příspěvky uživatele - 208.9
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
likvidace kostivalu, 22.3.2009 dobrý den, máme stejný problém a nevíme jak se zbavit kostivalu lékařského.nejhorší je to na poli v bramborách, okurkách atd.poradí nám někdo jak na kostival?děkujeme.konešová karlahsdsh |  | Sázení okrasných trav na podzim, 29.10.2008 Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zde ještě nyní mohu vysadit okrasnou trávu s názvem miscanthus jap. (příčně pruhovaná), k jižní stěně domu, bydlím na severu Moravy. Děkuji Markéta |  |
|  | mochyně peruánská, 11.10.2008 Dobrý den, narazil jsem tady na toto fórum, a protože se už druhým rokem pokouším pěstovat mochyni a celkem se mě nedaří, tak Vás chci poprosit o radu. Vysel jsem v únoru, vyšly krásné rostlinky, zasadil jsem je po mrazících do vyhnojené půdy,... celý příspěvek > |  | narcisy, 24.4.2008 Chtěla bych se zeptat co dělám špatně, vždycky když si koupím narcisy, tak kvetou jeden rok, druhý rok slaběji a po třetí už vůbec, jsou potom menší a menší, když vykopu cibulky, tak místo těch krásných "tlustých" co jsem sázela naleznu... celý příspěvek > |  | co mě to to kouše?, 20.3.2008 Přešla na mě starost o slepice a pokaždé když vejdu do kurníka, tak mě něco poštípe, ptal jsem se předchozího majitele co to je a děda mě na to řek, že to jsou všenky, ale že prý jenom koušou:-), tak bych se chtěl zeptat čím je zlikvidovat (ty... celý příspěvek > |  | kde sehnat štětinatec?, 17.2.2008 Dnes v Receptáři na Primě doktor Větvička mluvil o bujně rostoucí rostlině jménem štětinatec, která je vhodná pro nevzhledná místa, která velmi rychle pokryje. Bohužel jsem však na internetu nenašel žádnou prodejnu blízko Ostravy, kde bych mohl... celý příspěvek > |  | česnekocibule, 25.10.2007 Před časem jsem ji koupil na trhu v Polsku a viděl jsem ji i v Lidlu. Je čistě bílá, šťavnatá a velmi chutná. |  | špagat na baliky, 14.10.2007 mněl bych dotaz, kde sehnat silonovy špagat, ktery se používá na vazaní baliku ze slamy. děkuji |  | Kterou sekačku? Yard-man x Honda x Husquarna, 8.9.2007 Já doporučuji Husqarnu - nemám s ní nejmenší problém - skvělá sekačka. Akorát že se taky vyrábí v USA - a to je kámen úrazu - servis a náhradní díly. 3rouby nejsou metrické jako všude v Evropě, ale Witvorty - něco se dá nahradit našima metrickýmy,... celý příspěvek > |  | Čerpadlo pro závlahu, 3.8.2007 Souhlasím s Vysloužilem - to je panečku zahradník. |  |
|  | Čerpadlo pro závlahu, 30.7.2007 Doporučuju čerpadlo Malyš. |  |
 |
|
|
|