|
Příspěvky uživatele - 176.71
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zahradní robot - receptář, 6.9.2009 V dnešním pořadu představvali zahradní robot, já to neviděla. Kdo jste viděli, jak jej posuzujete? Díky D |  | Co je to za ruze?, 6.9.2009 Jestli ta první přenádherně voní, mohla by to být Double Delight , klikněte na photos, objeví se spousta květů. |  |
|  | Slivovice trochu jinak, 6.9.2009 Stačí dát ovoce do velké 4l sklenice a to asi polovinu sklenice, přidat cukr, ale podle zralosti ovoce, já osobně cukr nepřidávám. Druhou polovinu sklenice zalít slivovicí a nechat ve tmě asi tak 2 měsíce, dá se to dělat skoro ze všeho ovoce, já to... celý příspěvek > |  | Vozík, 5.9.2009 Dík za všechny rady, stal jsem se majitelem vozíku Pongratz 230/12U.Zatím jsem ještě neměl možnost ho vyzkoušet v praxi- s nákladem, ale myslím že jsem snad chybu neudělal s jeho koupí. |  | Pnoucí růže - neznám jméno, 5.9.2009  Dobrý den, děkuji za názor, je to pravděpodobné. Z obrázku na helpmefindu nepoznám, jak vypadá květ později, ty moje se rozvinou do typického tvaru - obr, - nedozvím se, jak je květ velký. Nevím, kde hledat další informace, ještě to moc neumím.... celý příspěvek > |  | Pnoucí růže - neznám jméno, 4.9.2009 Dobrý večer, Kájo, děkuju za napsání. Myslím, že to určitě Big Purple není, tato je maximálně (to ještě nevím) 60-70 cm vysoká, opravdu ani trošku nevoní. Barva tmavější červená. Se zmínkou o Big Purple jste mi udělala radost, protože jsem ji řešila... celý příspěvek > |  | Pnoucí růže - neznám jméno, 4.9.2009  Opadávaní celých květů. Nevím, jestli sem ještě přijde paní Jana, ale našla jsem toto téma a zajímá mě. Mám růži, není popínavá, ale má podobnou zvláštnost, jakou popisuje paní Jana, a to opadávání celých květů. U té své jsem to viděla poprvé.... celý příspěvek > |  | Vozík, 3.9.2009 Dobrý den, omlouvám se, že toto téma není to pravé ořechové do této rubriky, ale potřebuji poradit.Rozhodl jsem se pořídit nový vozík za auto, ale nevím pro jakou značku se rozhodnout- jestli Pongratz nebo Agados.Může mě někdo poradit? Na co si dávat... celý příspěvek > |  | Růže s trvanlivými květy, 29.8.2009  Dobrý den, Radko, toto téma mě také zajímá a těším se na zkušenosti jiných... Mezi slušným množstvím růží, které mám, jsou dvě, které jsou do vázy a k aranžím jako stvořené. Domnívám se, že jsou to růže šlechtitele Strnada Morava a Nela, ale jistá si... celý příspěvek > |  | Růže do polostínu, 24.8.2009 dobrý den, dejte si do "vyhledávání" růže a jiné rostliny do stínu a tam se toho dočtete hodně |  |
|  | Akébie pětičetná - co a jak?, 14.8.2009 Vzdálenost od sousedovi zdi - Paní Renato, velmi by mě zajímalo, proč uvažujete o vzdálenosti od sousedovic zdi 70 cm. Já teď plánuji také optické odclonění sousedovy škaredé zdi. Je mi jasné, že popnout jeho zeď - omítku nemůžu. Myslela... celý příspěvek > |  | Co je to za ruze?, 14.8.2009 Dobrý den, tu první zkuste vyhledat na http://ruze.wi.cz/index.php?i=AFB00R%C5%BD - zadala jsem barva růžovo žlutá RŽ, pak zkuste tu růžovou R |  | Jsou opravdu pnoucí?, 13.8.2009 Pane Romane, myslím, že Vám Teasing Georgia moc nevyroste. Ale je tak překrásná... Měl byste ji mít třeba i jinde.Jste super, že máte možnost koupit zřejmě kontejnerované všechny tři. I Lagunu bych sama moc chtěla, ale musím počkat do října, až... celý příspěvek > |  | Hledám určitý listnatý strom a nevím, jak se jmenuje, 10.8.2009 Pošlete nám foto, prosím... |  | Padana jablicka, 8.8.2009 Ano, tohleto je super, babička (i já) to vždycky trošku podusila, krájela na lístečky, ty poslední nakrájené zůstaly skoro syrové... |  |
 |
|
|
|