|
Příspěvky uživatele - 242.231
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vláha a hyacinty, 3.11.2008 Milá Efté, loni jsem zasadila asi 10 cibulí hyacintů na víc míst. Mezi trvalky do záhonu, pod zlatici, ke smrku. Na jaře vzešly všechny a vykvetly. Pravda, občas jsem zalévala. Jestli opět pokvetou, nevím. Doufám. Tak jen do toho a žádný strach.... celý příspěvek > |  | Starkrimson, 30.10.2008 Aha..., děkuji..., a jak dlouho tedy vydrží? Spíš dýl nebo míň? |  |
|  | Starkrimson, 30.10.2008 Přesně tato jablka jsem koupila v akci (promiňte, sadaři, vlastních nemajíc) a jsou skvělá. Připomínají mi starší odrůdu Starking, která též byla skvělá, ale jen dočasně. Pak náhle začala chutnat jako divná jíška a taky se tak moučnatě rozpadala. Na... celý příspěvek > |  | Trvalky pod strom, 29.10.2008 V podobných podmínkách pěstuji pěnišníky, hortenzii, pernettyi, vřesovec, denivky, hyacinty a kosatce. Dost se naběhám s konví. Ještě jsou tam bledule a sněženky. A mladý ořešák-partyzán, sám si vyklíčil, sám si roste. Hodně zdaru, H. |  | úzký živý plot, 27.10.2008 Ještě k čilimníku- určitě pokvete i při sestřihování, dokonce se nijak nerozrůstá do šířky. Vlastně je každý keřík jako zelené koště, úzce vřetenovité, nijak husté. Clona poloprůhledná. |  | úzký živý plot, 23.10.2008 Dejte heslo bambus přímo tady na Zahradě, už se probíral. A čilimník mám, nevymrzá a snese velkou porci slunce bez zalévání. Ovšem žiju ve středních Čechách. Vy možná někde v horách. Roste nám asi tak pět let a koupila jsem ho v nedalekém... celý příspěvek > |  | Krmítko pro ptáčky, 22.10.2008 Už několik let marně obcházím řeznictví a ptám se po syrovém loji. Mívala jsem v dětství sýkorky místo reality šou přímo za oknem. Stačilo na tlustou třísku namotat lůj, ovázat a zarazit do držáku na vlaječky. Jo, visely na tom hlavou dolů, tvrdě... celý příspěvek > |  | úzký živý plot, 22.10.2008 A což čilimník? Sice je tlustší než 30 cm, ale rychle roste, docela i kvete (ne dlouho) a v zimě je zelený, protože to umí. No a komu patří plot se, myslím, pozná podle toho, že sloupky jsou na majitelově straně. Co vy na to, JITo? Je to pravda? H. |  | co je to za květinu?, 20.10.2008 Karel Hieke tvrdí, že voskovek je asi 200 druhů! (K. Hieke- Pokojové rostliny) |  | Rostliny do středozemní zimní zahrady, 20.10.2008 Vavřín, netík, asparagus. Jak vám závidím... |  |
|  | jakou popínavku vybrat?, 18.10.2008  Tak jest, hortenzie opadává. Ovšem to i rdesno a je z něj dost nepořádku. H. |  | Zásaditá, kyselá, neutrální?, 9.10.2008 Pane Vysloužile, was ist pufovací schopnost, prosím? |  | zaklady pestovani, pestovani v pokoji, 9.10.2008 pro hosta 67.226: dobrýýýý ! H. |  | zaklady pestovani, pestovani v pokoji, 8.10.2008 Hele, Jendo, nic si z toho nedělejte a prostě to zkuste. Do hlíny se dá nacpat leccos, pecka z datle, jadérka mandarinek, vajgl, avokádo, kaštan... Někdy to i vyroste. V dobách paneláku jsem měla kaštan na balkóně. Pak jsem ho darovala, byl už moc... celý příspěvek > |  | vlaštovičník - bradavice, 30.9.2008 Hele hele, jak se nám to tu rozproudilo. Tak já dodám ten zbytek, abychom se nezaběhli. Kromě opravdu koncentrované kyseliny dusičné z laborky (v malé bezpečné lahvičce-!-) potřebujete, Bohuno, ještě špejli, kterou seříznete na konci do protáhlé... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|