|
Příspěvky uživatele - 180.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Málo vzrůstná, topolovitý tvar - název?, 10.10.2008 Možná nejsou rozměry přesné, tak tedy co nejmenší hrušeň topolovitého tvaru. Petr |  | Málo vzrůstná, topolovitý tvar - název?, 8.10.2008 Dobrý den, známý kdysi někde v zahradnictví kdysi zakoupil hrušeň, která byla nízkého vzrústu- asi 2m a měla úzký, spíše topolovitý tvar. Bohužel neznáme její název, abychom ji mohli zakoupit. Nevíte někdo, o jakou odrůdu se jedná? Děkuji Petr |  |
|  | Jiaogulan, 10.6.2008 Tak já se taky připojím. Mám také rostlinku a mám ji venku v květináči..pustila jeden šlahoun tak jsem ji pořád stáčela do kola po zemině a u lístečků co leželi na té zemině pustila kořínky a další šlahouny.na zimu dám domů.ale nevím jak připravím... celý příspěvek > |  |
|
|
|