|
jezírko bez elektřiny, 21.10.2008 Jen malá poznámka a zkušenost z akvaristiky něktreré věci částečně vyplývají i z vašich příspěvků.
1.Po vybudování jezírka se nehrnu do osazování rybami. I při intenzivní filtraci se jezírko na čas zakalí a ryby by to... celý příspěvek > |
 |
Oleo-Mac 746T, 20.10.2008 Béďa má teď "akci" na podzimní kontrolu. Myslím že by se něco ušetřit dalo...
Moc jsem se těšil, že tady někdo bude něco vědět a rozšíří mi obzory. Tahle mašinka mi pomáhá a já o ní chci vědět co nejvíce. Mám... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Technika sečení křovinořezem, 7.10.2008 Jo tomu říkám odpověď. Děkuju! |
 |
Technika sečení křovinořezem, 7.10.2008 ..."Měl jsem na stole dost mašin od lidí co se báli dát plný a pak se divili jak ten výfuk a kanál vypadá"...No a vidíte tohle je jedna z věcí která mě zajímá! Co se vlastně stane? Mám mašinku která má 1,9kW a do lesa je to... celý příspěvek > |
 |
Technika sečení křovinořezem, 5.10.2008 Je docela zajímavé s jakou vervou se tady na diskusním fóru perou zastánci jednotlivých značek. Ve výsledku nesmyslně a otravně. Každý si přece hájíme tu svou..
Zajímalo by mě spíše jak si svůj stroj uchráním já sám, již tím, že s ním... celý příspěvek > |
 |
Drtič nebo štěpkovač?, 14.5.2008 Pokusím se také přispět k výkladu těchto pojmů, je to samozřejmě jenom můj názor.Štěpkovač je zařízení které je schopno produkovat štěpku například velikosti 0-8mm vhodnou na spalování v automatických kotlích nízkých výkonů pro rodinné domy, které... celý příspěvek > |
 |