Příspěvky uživatele - 204.208

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Meloun, 28.6.2007
Já už mám melouny jako větší tenisáky. Také jsou ve skleníku. Hodně je zalévám a každý týden hnojím. Dejte mu živiny - on pak nakrmí Vás .
Řasa v bazénu, 27.6.2007
Podle mě máte nesprávné ph. Mělo by být o trochu vyšší. Zvýšila  bych ho na 7,5. Potom je třeba aspoň hodinu počkat a pak teprve dát znovu chloršok. Možná, že děláte chybu v tom, že nedodržujete dostatečné časové odstupy mezi... celý příspěvek >
Psi, 27.6.2007
To se Vám jen zdá. Já jsem také váhala, al epotom jsem se přesvědčila, že plastová malá pastička opravdu psovi neublíží - pouze štípne. A opravdu to pomohlo. Měli jsme dřív okousané úplně všechno - nové sazeničky thůjek byly buď počůrané a tudíž... celý příspěvek >
Zálivka rajčat a paprik, 27.6.2007
Pro hosta 145.210: - to je bezva nápad, také to s těmi petlahvemi vyzkouším. Já to zase dělám tak, že sazenice vysázím hlouběji, než je okolní terén a udělám kolem nich ze zeminy takové lavorky s průměrem asi tak 20 až 25 cm. Zalévám pak do těch... celý příspěvek >
Psi, 27.6.2007
To všechno (výše popsané) vůbec není moudré. Čpavek - i v slabé koncentraci vadí rostlinám a navíc strašně rychle vyprchá, takže by se musel aplikovat několikrát denně! Kupte si plastové pastičky na myši (dřevěným zrezaví drátky) a rozložte je... celý příspěvek >
Kdo mi to okusuje listy a poupata?, 25.6.2007
Já bych vzala silnou baterku a šla bych se do zahrady podívat tak ve dvě hodiny v noci. (Možná, že tam načapete hladového souseda. hi hi...)
Boj se sviluskou ve skleniku, 25.6.2007
Každý rok jsem bojovala se sviluškami a mšicemi ve skleníku. Letos jsem dostala od kamaráda sazeničku marijánky (konopí), zasadila jsem ji do rohu skleníku - a nemám vůbec nic. Jsem z toho překvapená, jak úžasně to funguje.
Choroba jahodníku, 25.6.2007
Měla jsem něco podobného. Někdo mi poradil, že je to způsobeno nedostatkem hořčíku. Postříkala jsem listy hořčíkem a pomohlo to.
plody okurky hadovky přestanou růst, 25.6.2007
A kolik má odnoží? Já bych jich nenechávala moc - asi to nestačí uživit? Ale také je třeba hodně větrat!
Já také ne :-)), 23.6.2007
No to je úžasné, vážení - děkuji za četbu, při které jsem se i poučila, i pobavila.. Právě jsem dočetla knihu a neměla další v zásobě.. Nemohli byste pokračovat v diskuzi?
Nůžky na trávu Accu, 23.6.2007
Asi před rokem jsme koupili nůžky GARDENA s rukojetí. Na obseknutí menších okrajů trávníku byly fajn. Dokonce jsem s nimi tvarovala i okrasné keříky a tůjky.  ALE - po necelém roce se natolik opotřebovala nabíjecí baterie, že nyní... celý příspěvek >
Celer 2, 22.6.2007
Celer má léčivé schopnosti, jak je výše uvedeno, ale jen v syrovém stavu. Tepelnou úpravou se účinky hodně snižují. Já dělám ze syrového nastrouhaného celeru výbornou pomazánku na chlebíčky. Musí se ale hned po nastrouhání pokapat citronem, který... celý příspěvek >
Trastan, 18.6.2007
Zdravím - TRASTAN asi opravdu není k sehnání, protože na mnoha místech mi řekli, že se už nedělá.  Ale už jsem také vyzkoušela TRAVIN a je to něco podobného. Zničí všechny plevele a solidne pohnojí. Postup je stejný jako u trastanu. Na vlhký... celý příspěvek >
Houby v trávě, 18.6.2007
My jsme měli také problém s houbami. Polila jsem trávník sulikolem (polévkovou lžíci na 10 l konev)  a trochu posypala mletým vápencem. Nejsem žádný odborník, ale pomohlo to.
kdo poradí jak na špačky, 18.6.2007
... já bych posadil do koruny stromu svou tchýni ......
Další diskuze:  9192939495>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika