Příspěvky uživatele - 204.208

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jste také fandové do bylinek?, 10.7.2007
Děkuji všem za úžasné rady. Už jsem si to zkopírovala a uložila a začnu pěstovat a kulinařit. Už se těším... Všechny zdravím!!  - Daniela.
černání větviček Thuja occidentalis smaragd, 9.7.2007
Pokud Vám pejsek počůrá thůjku, tak zrezne a né zčerná. Už se mi to stalo, - když byli naši psi mladí, tak očůrávali všechny thůjky i stromky. Časem jsem je to odnaučila. Pokud jsem to zjistila hned, tak jsem vždy opláchla celou thůji vodou. Ale na... celý příspěvek >
Tuje Smaragd, 9.7.2007
Máme také několik thůjí smaragd (přesně sedm) již 5 let. Ale ne jako živý plot - spíš na vyplnění koutu u dvora. Když jsem se na ně ptala v zahradnictví, bylo mi řečeno, že tyto thůje jsou velice pěkné i na živý plot, ale narozdíl od... celý příspěvek >
sviluška na okurkách, 9.7.2007
Nevím jak v bytě, ale ve skleníku mi letos zázračně pomohla jedna sazenička marijánky (konopí). Jindy touto dobou už jsem měla skleník plný svilušek  i mšic a letos nic !  Doporučuji - zkuste to, také jsem tomu nevěřila a funguje... celý příspěvek >
Achocha - Ačokča, 9.7.2007
Díky, zdravím - Daniela.
Tady je ten recept: Lečo z čerstvé ačokči: 1 velká cibule 1 díl ačokči 1 díl rajčat vajíčko (uzenina) olej sůl kmín Na rostlinném (olivovém) oleji zpěníme na tenká kolečka nakrájenou cibuli, přidáme ačokču nakrájenou na malé kousky (hodí se i... celý příspěvek >
Díky  za odpověď. Ještě by mě zajímalo, kdy začíná kvést a kdy máte první úrodu. Mě ta potvora pořád ani nekvete. Připojuji recept na lečo (je to opsáno z netu), vlastní zkušenosti nemám, ale těším se až ji ochutnám.
Jste také fandové do bylinek?, 9.7.2007
Tymián jsem ještě nezkoušela, ale znám ho - krásně voní. Tak díky za typ - vyzkouším. Jaké dorůstá výšky? A není to takový plevel jako máta, nemám ho raději zasadit do květníku? Nebo přímo na záhon? Kdysi jsem také pro mojí... celý příspěvek >
Hnojivo Expert, 8.7.2007
To je moje řeč!  Proč pořád cpát do země chemii, když už je jí takhle dost okolo nás. 
Achocha - Ačokča, 8.7.2007
Letos jsem dostala od kamarádky několik semínek této rostliny. Bylo mi řečeno, že u nás se tomu říká paprikookurka. Našla jsem o ní povídání na: http://www.achocha.unas.cz/. Vypěstovala jsem si sazeničky a hned po zmrzlících jsem je... celý příspěvek >
Náhrada trávníku - květinová louka, 8.7.2007
To je sice pěkné, asi to i hezky voní - ale bude to samá včelka Mája a to není pro děti moc dobré, to by byly samé pigáro.
Jste také fandové do bylinek?, 7.7.2007
Děkuji za typ, zkusím ten bylinář sehnat. Já jsem zatím čerpala vědomosti z knížky Byliny v lékařství. Také není špatná. Tak se mějte - zdraví Daniela.
Urychlení růstu tůjí, 6.7.2007
Janinko, nechci Vám kazit radost, ale běžný roční přírůstek je kolem 10 cm. Zase to s tím hnojením moc nepřehánějte - hlavně u zeleniny, nebo to budete mít samou chemii....
Jste také fandové do bylinek?, 6.7.2007
Já tam mám medunku, mátu a levanduli.  Z kytiček jsem tam dala afrikány a muškáty. To jsou jediné kytky, o kterých vím bezpečně, že je psi nemají rádi. Vy máte  zlatého retrívra? To je stejný chlupáček jako ti naši. Také ho musíte... celý příspěvek >
Jste také fandové do bylinek?, 6.7.2007
Já jsem se také dala na bylinky - a to díky našim dvoum psům (tibetské dogy). Ten mladší stále vše okusoval a ničil. Ještě na jaře byla naše skalka jen haldou kamení. Pak mě napadlo, že když mezi skalničky zasadím bylinky, že jim to bude smrdět (i... celý příspěvek >
Další diskuze:  9192939495>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika