Příspěvky uživatele - 204.208

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Tvarování syrského ibyšku, 11.8.2007
Doporučuji moc pěkné stránky na této adrese:  http://www.ibisek.com/  je tam všechno moc pěkně popsané - jak o ně pečovat, jak rozmnožovat, jak a kdy sestříhávat a jak zazimovat.  Zdravím - Daniela.
A co BS?, 10.8.2007
To máte pravdu, ve všem s Vámi souhlasím!!!  -  D.
A co BS?, 9.8.2007
Vůbec se neomlouvejte ! U vás je vidět, že jste hrubku neudělal z nevědomosti, ale z rychlosti - čili překlep. Jiní jsou na tom mnohem, mnohem hůř a věřte mi, že jako bývalé kantorce mi z toho šediví vlasy a stojí v pozoru !!! Zdraví Vás Daniela.
jak se zbavit krtka, 6.8.2007
Mám podobné zkušenosti. Máme dvě tibetské dogy. Když jsem na zahradě, tak je beru s sebou a ohlídám je. Ale jinak je tam samotné nechat nemohu. Nejen že strašně hrabou, ale i okusují květy u kytek  (krom afrikánů a muškátů - ty jim smrdí). ... celý příspěvek >
Tak konečně jsme na to přišli. Naše kočky si neužívají a honí krtky. D.
Závidět byste mohl, pokud byste byl kocourem... Určitě by se našla nějaká pěkná galanečka, které byste mohl v noci zazpívat... A asi máte u vás na dědině nějaké divné krtky. Nechápu, jak je možné, že u nás přestali hrabat. Aha - asi se... celý příspěvek >
Od té doby, co máme kočky, se u nás neukázal ani jeden krtek. A že jsme se s nimi natrápili (s těmi krtky).
zahradni solarni osvetleni, 3.8.2007
To je všechno pěkné, jen tu ještě zbývá fakt, že solární osvětlení má i dekorativní funkci - ale to už zřejmě vyřešíte jinak...  Tak ať Vám to pěkně svítí!  Daniela.
zahradni solarni osvetleni, 2.8.2007
...Tak Vám přeji počasíčko bez těch bouřek - jinak se tedy pěkně naběháte ! Daniela.
Tuje Smaragd, 2.8.2007
Pokud jsou v kontejnerku, tak je můžete sázet kdykoliv. Jinak napodzim i na jaře.  D.
Vodní gril, 2.8.2007
Dočetla jsem se, že úplnou novinkou v grilování je vodní gril (zahradní gril s vodní lázní). Máte ho někdo? A jaké s ním máte zkušenosti? Děkuji - Daniela.
zahradni solarni osvetleni, 2.8.2007
Dobrý den, nemohu souhlasit s pisatelem 230.20. Máme solární osvětlení ve skalce i na plůtku mezi zeleninovou a odpočinkovou zahradou. To osvětlení máme již 5 let a stále funguje !  Pokud svítí slunce alespoń půl dne, baterie se natolik nabijí,... celý příspěvek >
Choroba rajčat, 31.7.2007
Zkuste postřik hořčíkem.
Jahody, 31.7.2007
Ahoj Evo, já pěstuji jahody na černé netkané textilii již několik let a nemohu si to vynachválit. K výše popsaným výhodám připojuji ještě to, že sklízím o 14 dní dříve, než když jsem jahody pěstovala bez textilie. Slimáky jsem nikdy pod - ani nad... celý příspěvek >
stínovka /polyscias, 30.7.2007
Stínovka potřebuje teplé a světlé místo, ale nesnáší přímé slunce a nemá ráda průvan. V zimě by neměla stát moc v chladu, teploty kolem 16 až 18 °C jsou nejvhodnější. Zalévat měkkou vodou pokojové teploty, když je bal na povrchu suchý, je dobré... celý příspěvek >
Další diskuze:  8687888990>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika