Příspěvky uživatele - 204.208

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Skleník z petlahví, 21.10.2007
Prosím, nemáte nějakou fotku vašeho skleníku - nebo vlastně petskleníku? Ne, že bychom to realizovali, protože skleník máme klasický, ale moc by mě zajímalo, jak to vypadá a také by mě zajímalo, čím jste ty petky spojoval? Musí to být hrozná práce,... celý příspěvek >
Tráva v kompostu - pořád se lepí, 20.10.2007
Vy na to moc spěcháte! Kompost můžete použít nejdříve tak za půl roku. V létě se rozkládá rychleji, než v zimě. Opravdu vyzrálý kompost  vznikne zhruba za rok od začátku kompostování. Pokud se příliš lepí, je možné ho trochu... celý příspěvek >
Muškát převislý - zazimování, 20.10.2007 Obsahuje fotku
Já zazimovávám všechny muškáty (i ty převislé) tímto způsobem: v polovině až koncem října (dřív, než mi stačí na oknech zmrznout) je sestříhám na výšku 10 cm. Zbydou z nich takové pahýly. Přes zimu je mám v nevytápěné garáži u okna, kde je... celý příspěvek >
Jak začít se zahradou - s trávníkem?, 20.10.2007
Povolaná se necítím, ale pouze napíši svůj názor. Rozhodně bych nezačínala tím, že bych hned od začátku cpala do země chemii.  Asi bych celou plochu zryla. Takový kousek se zryje snadno. Nechala bych to přes zimu odležet a vymrznout a na... celý příspěvek >
Stihl a internet, 20.10.2007
Já to vidím jako velice šikovně a hlavně levně udělanou reklamu.  Daniela.
Odrůdy vhodné na křížaly, 20.10.2007
Děkuji za obsáhlou informaci. Vidím, že to sušení opravdu není žádná věda - vyzkouším ty radiátory. Horší je ten výběr ovoce. Věnuji se spíš zelenině a kytičkám, takže o odrůdách jablek a hrušek vím pramálo. Koupili jsme dům se zahradou, na které... celý příspěvek >
Stihl a internet, 20.10.2007
Pokud je zpráva v novinách pravdivá, tak by se tomu dalo předejít tím, že místo přes internet bych objednávala přes zelenou linku, která je podle mne nejspolehlivější. Ale je tu otázka, zda lze věřit novinám? Daniela.
Odrůdy vhodné na křížaly, 20.10.2007
Pane Vysloužile, na čem sušíte? Máte sušičku, nebo nějaký vyrobený sušič ovoce. Nemám s tím žádné zkušenosti a chtěla bych to zkusit. Díky Daniela.
Učiť kočky loviť, 19.10.2007
Tak to máme asi kliku, že máme takové  "myšobijce".  Když někdy sedíme na zahradě a pozorujeme tu naší kočičí smečku, tak opravdu je vidět, že kočka máma učí koťata - nosí jim myši a koťata si s nimi chvíli hrají, než  je... celý příspěvek >
Aranžma, dekorace - internetove stranky, 19.10.2007
Dobrou inspiraci pro využití sušených květin naleznete na těchto stránkách: http://www.susenekvety.cz/modem/index.php  .  Když zapojíte vlastní fantazii, tak jistě vytvoříte spoustu krásných dekorací.   Já používám tavnou pistoli,... celý příspěvek >
Učiť kočky loviť, 18.10.2007
Pavle, kdo Vám řekl, že máme izbovú  kočku. Máme 4 kočky, které bydlí v garáži. V postraních dveřích mají u podlahy otvor, t.zv. kočičí vchod. Mohu Vás ujistit, že v širokém,  dalekém okolí není jediná myš, hryzec ani krtek. Nikdy jsme... celý příspěvek >
sázení nových stromků v zimě, 18.10.2007
Držím vám palečky, aby nepršelo a abyste všechny stromečky stačili zasadit. Je to moc pěkná akce a zasloužíte si velikou pochvalu. Zdravím - Daniela.
zátiší, 17.10.2007
Pan Luboš by si měl promyslet, jestli chce stom užitkový, či okrasný. A také záleží na velikosti zahrady. Ořech se rozroste natolik, že po dvaceti letech bude pánem zahrady on.  Katalpa trubačovitá by se hodila - je to krásně kvetoucí strom, i... celý příspěvek >
Zahrádkářem snadno a rychle bez námahy, 16.10.2007
Tak se živte jinak a neberte lidem radost komunikovat mezi sebou formou diskusí přes PC. Zdravím všechny ostatní - ale Vás tedy ne!!!  Daniela.
folie jezirka a hrzyec, 16.10.2007
Podle mého názoru je hloupost, aby se hryzec pouštěl do fólie, když má všude kolem dostatek zeleného žrádélka. A pokud by se to i stalo, tak existuje lepicí sada pro bazénové fólie, se kterou se dá lepit i pod vodou.  Daniela.
Další diskuze:  8182838485>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika