Příspěvky uživatele - 204.208

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ořešák má malé plody, 29.10.2007
Malé plody jsou prý také odezvou na velké sucho. Takže si odpovězte sám - jaké byly letos u vás srážky? U nás byly začátkem roku srážky dost bídné , teprve v září a říjnu se to srovnalo. A ořechy letos také nic moc.   Zdravím - Daniela.
fikus benjamin, 28.10.2007
Záleží hodně na tom, kde má fikus své stanoviště. Pokud je někde v blízkosti topení, má nedostatek vzdušné vlhkosti a potřebuje rosit. Také ale nemá rád průvan. Daniela.
Kleopatřina jehla, 28.10.2007
Odkvetlé květy ostřihněte, listy ponechte, zeminu je dobré nakopčit a přikrýt slámou nebo chvojím.  Mimochodem - Kleopatřina jehla je také název obelisku, který stojí v Londýně na břehu Temže, ale pochází z Egypta z Asuánu.... celý příspěvek >
Jak odpudit strakapouda?, 28.10.2007
Měli jsme něco podobného. Pověsili jsme na šňůrku staré CD a připínáčkem připevnili na prkna. Již rok máme pokoj.  Daniela.
WC kadibudka - prostředky na přeměnu obsahu, 27.10.2007
Moc pěkné povídání o ekotoaletách najdete na této adrese: http://www.ekodum.ecn.cz/ekotoalet/01.html - moc zajímavé!  Daniela.
Přezimování - kopretinovec, oleandr, 27.10.2007
Kopretinovec - zastřihávání: zastřihují se přůběžně odkvetlé stonky jinak sestříhání celé rostliny provádím až na jaře. Z odstříhaných částí rovnou vyberu řízky, které použiji na nové sazeničky. Množení: polovyzrálými řízky na jaře,  hřížením... celý příspěvek >
Jak začít se zahradou - s trávníkem?, 26.10.2007
Pokud starý trávník není nějak výrazně zaplevelený, není třeba dávat jakoukoliv chemii. Stačí pořádně obrátit drnem dolu. Na jaře srovnat a zasít.
Čím obalit před zimou kmínek broskvoně?, 26.10.2007
Pane Vysloužile,  vím, co je to zakrechtovat, jen mám jeden dotaz. Je tento postup lepší z důvodu, že je větší pravděpodobnost, že stromek neuschne?  Pokud by nastoupila zima později (což je ale letos málopravděpodobné) - ale jen... celý příspěvek >
Čím obalit před zimou kmínek broskvoně?, 26.10.2007
Pokud už se stalo, tak obalit jutovým pytlem a přes to králičím pletivem - jinak Vám to zajíci sežerou i s tím pytlem a budou ho mít jako moučník.... A nezapoměňte i v zimě zalévat (pokud bude málo vláhy), jinak Vám uschne. Potom už... celý příspěvek >
Jak začít se zahradou - s trávníkem?, 26.10.2007
O hubení mechu v trávníku na tomto fóru proběhlo již několik diskusí. Okopírovala jsem jednu z nich: Namícháme směs složenou z 1 dílu síranu železnatého (zelená skalice) 2 dílů síranu amonného a 10 - 15 dílů křemičitého, pokud možno co nejsusšího... celý příspěvek >
Japonská zahrada na západo-jihočeské chalupě, 26.10.2007
Já bych do toho šla. Pan Ferda má pravdu v tom, že určitě nebudete dělat japonskou zahradu na celém velikém pozemku. To by podle mého názoru ani nebylo pěkné. Šla bych na to s citem a přidávala pomalu, to co by se mi líbilo a bylo v souladu se... celý příspěvek >
Kysané zelí, 25.10.2007
Děkuji všem, kteří se se mnou podělili o své nápady, zkušenosti a přidali i rady! Zvolím zlatou střední cestu a z každého příspěvku použiji něco. Tak se do toho pustím a pak napíši, jak se to povedlo.  Všechny zdravím -... celý příspěvek >
Jak na krtky, hraboše a hryzce?, 25.10.2007 Obsahuje fotku
Pane Vysloužile, Vy na to jdete opět moc odborně. Samozřejmě máte pravdu, ale já krezol používám vyjímečně a v malinkém množství. Ono ho také nemusí být moc a smrdí příšerně. Ale účinek je zaručený. A pro hosta 223.2 - kočku bych Vám nepůjčila! Jsou... celý příspěvek >
Jak na krtky, hraboše a hryzce?, 25.10.2007
Poradila jsem kamarádce, aby do všech chodbiček, které na zahradě najde nalila krezol. Také jí nepomohly kočky, petardy ani jiné chemické hubiče. Já úspěšně hubím krezolem mravence.  Nebudete tomu věřit, už rok nemá na zahradě ani jednoho krtka,... celý příspěvek >
Pepíno Gold - návod na pěstování, 24.10.2007
Opsáno z internetu - snad vám to pomůže.   Daniela. Pokud máme  skleník apod., vysazujeme rostliny od dubna do poloviny května. Jeden malý truhlík = jedna rostlina. Použijeme zahradnický substrát pro zeleninu nebo kompostovou zeminu.... celý příspěvek >
Další diskuze:  8182838485>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika