Příspěvky uživatele - 204.208

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
co je to vlastně krtek?, 16.1.2008
To je velice rozumné.  Zdravím Vás a přeji co nejméně krtinců.  Daniela.
co je to vlastně krtek?, 15.1.2008
Krtek má většinou pelíšek ukrytý pod kořeny stromů, odkud vede hlavní chodba. Ostatní chodby ústí do hlavní chodby. Krom toho má vždycky jednu tajnou chodbu, která vede hodně do hloubky. I když někdy nedělá krtiny, jeho pohyb se pozná tím, že v... celý příspěvek >
Bramborová nať, 15.1.2008
Já to dělám tak, že když brambory začnou kvést, tak je převálcuji. Přestanou jít do natě a  jdou do hlíz. Dělal to tak i můj děda a brambory máme vždycky pěkné. Zdravím - Daniela.
Krtek - a je to, 8.1.2008
Jako profesorka ČJ a BI musím konstatovat, že obsahově i mluvnicky je příspěvek pana Vysloužila v naprostém pořádku.  Daniela.
cibule tulipánů a narcisů zůstaly přes zimu ve sklepě, 4.1.2008
Já jsem vloni koupila cibule tulipánů ve výprodeji. Protože už byla zmrzlá půda a nešly dát ven, tak jsem je zabalila do novin aby nevyschly a dala do chladného sklepa. Včera jsem je vyndala a zasadila do kelímků. Zalévám je jen málo a na jaře je... celý příspěvek >
Skleník z petlahví, 28.12.2007
Mě to otevřít šlo. Je to docela zajímavé, i když mi to připadá strašně pracné.   Daniela.
Hrozí úplné vyhubení myší?, 27.12.2007
To si myslím opravdu nehrozí. Myš má několikrát do roka čtyři až osm mláďat, která se mohou rozmnožovat už v prvním roce života. Zkuste počítat, vyjde Vám docela slušný počet... Takže zapsání do červené  knihy ohrožených zvířat asi... celý příspěvek >
Zlatý déšť - vyrašily kořínky, 22.12.2007
Zasaďte ho do květináče a na jaře šup s ním ven do země. Udělal jste si "barborkovou" sazenici...     Zdravím - Daniela.
Zachraňte Klívii, 19.12.2007
Petře, podle fotek soudím, že rostlina byla přelitá.  Klívie má sice ráda vlhko a pravidelnou zálivku, ale nadměrná zálivka zase způsobuje skvrny na listech. Na houbovou chorobu bych to neviděla, protože klívie na houbové choroby nejsou... celý příspěvek >
Rhododendrony - vypadají jako uvadlé. Co to je?, 17.12.2007
Ahoj Pavlíno, půda by tedy měla být alespoň pro začátek v pořádku - podle toho jak píšete, že jste sázeli přímo do směsi určené pro tyto rostliny.  To sluníčko by mohlo být na vině, i když svítí jen krátce. Zkusila bych zakrytí bílou... celý příspěvek >
Jak se zbavit vos?, 16.12.2007 Obsahuje fotku
Nemáme sice tak velké hnízdo, zato je to pěkné umělecké dílko...  Ale už je samozřejmě zlikvidované.  Daniela.
Rhododendrony - vypadají jako uvadlé. Co to je?, 15.12.2007
Pavlíno, protože rhododendron neshazuje na zimu listy, odpařuje jimi vodu i v zimě. Pokud vodu nemá, listy vadnou a později usychají. To ale může být jen jedna možnost, proč se jim nedaří. Druhou možností je to, že půda obsahuje nadměrné... celý příspěvek >
Oleandr - výrůstek, 12.12.2007
Pokud necháte semínka dozrát za účelem  množení, rostlina se tím zbytečně vysílí na úkor květenství.  Je tedy opravdu nejlepší semenáčky odstranit a množení porvést  na přelomu jara a léta vrcholovými řízky, které při teplotě okolo 16... celý příspěvek >
past na myš, 12.12.2007
Děkuji za radu s tou chlebovou kůrkou, ale doufám, že ji už nebudu potřebovat. No, vidíte a já jsem si myslela, jak přilákám špekem myšky a přitom jsem lákala rejsky. Ona se ale vždycky naštěstí chytla jen ta myška, to jsem poznala. Používali jsme... celý příspěvek >
Cihlová cesta, 5.12.2007
V  tom s Vámi souhlasím, pane Ferdo.  To by se mi také líbilo, ale cihly z bouračky budou mít sotva temně červenou barvu, spíš budou do šeda, se zbytky malty, která na nich dost drží.  Daniela.
Další diskuze:  7677787980>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika