Příspěvky uživatele - 204.208

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to za rostlinu?, 1.3.2008
Mohla by to  být  Duchesnea indica - neboli jahoda indická. Škoda, že není vidět barva kvítků. Pokud je nažloutlá a rostlina je trochu chlupatá, tak je to ono. O tom, že by byla jedovatá nic nevím. Může prý způsobit lehké zažívací potíže,... celý příspěvek >
doporučení jaký skleník, 1.3.2008
My máme skleník z Nymburka  http://www.sklenikytobias.cz/  a jsme s ním moc spokojeni. Cenově byl také přijatelný.   Nevím, odkud jste, ale dnes je plno možností. Podle toho kde bydlíte si určitě vyberete skleník ve svém... celý příspěvek >
Náročnost péče o zapuštěný bazén, 29.2.2008
Trochu se Vám práší od pusy, toho jsem si všimla i v jiných Vašich příspěvcích, pane Svojanovský.  Nehodlám se dohadovat s člověkem, který si vymýšlí blbosti.
Náročnost péče o zapuštěný bazén, 29.2.2008
Pane Svojanovský,  Vy si zřejmě budete stát na svém a nikdo Vám to nevymluví. Ano, asi tomu nebudete věřit, ale starám se o bazén úplně sama. Vždyť na tom vůbec nic není, jednou za čas doplnit tabletu, jednou za dva měsíce vyluxovat a čas... celý příspěvek >
Náročnost péče o zapuštěný bazén, 28.2.2008
Pane Svojanovský,  pokud jste si pozorně přečetl dotaz paní Majky, tak ona se neptala na to, zda to zvládne finančně, ale na to, zda to zvládne po stránce péče!  Vy neznáte její finanční situaci, tak to nechte na ní, co si může dovolit a co... celý příspěvek >
Náročnost péče o zapuštěný bazén, 28.2.2008
Paní Majko, nenechte se odradit.  Péče o bazén není vůbec nic náročného.  Nadmořská výška není vůbec podstatná. Pokud jste v chladnější oblasti, nebo ve vyšší poloze, tak se dá voda přihřívat solárním ohřevem (solární plachta, průtokový... celý příspěvek >
UV ochrana vody v bazénu, 28.2.2008
Voda v bazénu se začne kazit vždy, když není správná hodnota Ph. Proto je nutné mít testovací soupravu a pravidelně vodu kontrolovat (měřit Ph) a samozřejmě dbát na to, aby v plovoucím dávkovači byla stále tableta chloru.  Daniela.
Kdy začít zalévat tůje? Věc Guru a paní Daniela, 27.2.2008
Ale já se na Vás pane Ferdo nezlobím! To je Vaše věc, jen aby to nebyl začátek  "podpantoflismu"!   Zdravím -Daniela.
Kdy začít zalévat tůje?, 26.2.2008
Já to vidím asi tak, pane Ferdo - učený z nebe nespad a je lépe se dvakrát zeptat, než něco pokazit.  Každý asi není takový GURU, jako Vy!!  Aspoň si zde máme o čem povídat (psát), vždyť téměř polovina dotazů  je na tomto fóru, dalo by... celý příspěvek >
Kočka ničí mou práci, 25.2.2008
Já bych to asi vyřešila tak, že bych si pořídila pořádného kocoura. On už by jí ten kožich  "provětral".  Daniela.
Počůraná thůje, 25.2.2008
Pane Ferdo, kdyby to takto fungovalo, to bych tedy opravdu brala. To bych měla při těch našich dvou šedesátikilových hafanech vystaráno a pouštěla bych je i na zeleninovou zahrádku.   To prolití vodou by pomohlo, kdyby to paní udělala hned... celý příspěvek >
pocurana tuje, 25.2.2008
Mě se před pár lety stalo něco podobného. Odstříhala jsem všechny zčernalé a špatné větvičky a  thujku jsem přihnojila tekutým hnojivem na konifery. Chvíli to trvalo, ale znova obrazila a dnes je pěkná. Zdravím Daniela.
Převislé muškáty, 20.2.2008
Ahoj Jitko, je to tak. Muškáty všeobecně -zahoustnou sami, ale zastřihnutím se jejich zahoustnutí (rozkošatění)  urychlí.  Neboj se je zastřihovat i během růstu. Potřebují hodně vody a jednou týdně přihnojit. Mám vyzkoušený tekutý... celý příspěvek >
zahustenie voděnky, 14.2.2008
Pokud zastřihnete (zaštípnete) rostlinu na konci, neporoste do délky, ale na místech, kde jsou takzvaná kolínka, začnou vyrážet nové postraní výhonky a tím se zahustí.  Daniela.
Trávník a pes, 13.2.2008
Pane Ferdo,  nikde jsem nepsala, že písek zabrání ničení trávníku psy. Tímto mým způsobem dosáhnu toho, že voda se po dešti rychleji vsákne a trávník se tolik nerozbahní. Mám to vyzkoušené již několik let.   Daniela.
Další diskuze:  7677787980>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika