Příspěvky uživatele - 204.208

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Papriky - výsadba, 19.4.2008
Prý je to proto, aby se sazenice papriky hned zezačátku nevysílila. Aby nedávala všechnu sílu do květů a rozvinula kořenový systém, kterým pak lépe přijímá živiny. Udělala jsem letos to, že na jedné straně skleníku jsem květy paprikám vyštípala... celý příspěvek >
Papriky - výsadba, 19.4.2008
Někde jsem četla, že se mají paprikám vyštipovat květy -před výsadbou do země. Já to tedy nedělám a papriky mám každý rok pěkné a veliké.  Vy květy vyštipujete? Máte s tím někdo zkušenost?  Díky - Daniela.
kdy postřik proti přezimujícim škůdcum, 18.4.2008
Myslím si, že pokud není proveden postřik proti škůdcům ve všech zahradách v jedné oblasti, že potom je postřik neúčinný.  Jeden postříká a druhý ne.  A škůdce z jedné zahrady na druhou přenesou ptáci a hmyz.  Zdravím -Daniela.
cesmína, 18.4.2008
Cesmína se hodí spíš do zahrady, protože některé druhy vyrůstají do výšky několika metrů.   Zdravím - Daniela.
Roubování okurek, 18.4.2008
Už vím,  - právě jsem to všechno prostudovala na této adrese :  http://www.krtekcentrum.cz/default.php?PG=16&SE=roubovani%20okurek.txt   - je to opravdu zajímavé, už jsem o tom slyšela, ale nikdy mě nenapadlo to... celý příspěvek >
Roubování okurek, 18.4.2008
Roubování okurek se provádí jen kvůli tomu, že jsou pak odolnější vůči plísním, nebo i kvůli větším výnosům?   Daniela.
Výsadba Ptačího zobu, 18.4.2008
Já jsem si před lety namnožila ptačí zob sama a šlo to dobře.  Řízky  (dlouhé asi 20 cm) se odebírají v červnu z mladých výhonů, které již nejsou měkké, ale ještě nezdřevnatěly.  Listy jsem podle rady zkrátila na... celý příspěvek >
Hojivo Travin, 18.4.2008
Travin účinkuje už tak po týdnu. Já ho používám na jaře, když začne růst tráva a pak podruhé v létě. To většinou vydrží až do zimy. Ničím jiným nehnojím, protože máme pěknou zem a tráva roste jako zběsilá. Přesný návod, jak a kolik,  je na... celý příspěvek >
Zmarlika Kanadská - Jak se dá pěstovat u nás?, 18.4.2008
Mám dotaz -  do jaké výšky vyroste tento strom, jaký má tvar a jak vypadá? Díky Daniela.
rozdíl mezi chilli papričkou a feferonkou, 17.4.2008
Domnívám se, že chilli papričky jsou méně aromatické, ale ostřejší, než feferonky.   Daniela.
Meruňka kvete, 17.4.2008
Já bohužel nevím, co máme za odrůdy, protože jsme stromy koupili i s domem.  Začínají vždy kvést v druhé polovině -  až koncem března.  Za šest let jsme měli úrodu pouze dvakrát, pokaždé to zmrzlo. Nejsem odborníkem přes ovocné stromy.... celý příspěvek >
Buxus Sempervirens - Zimostráz vždyzelený, 17.4.2008
Urea bude zřejmě močovina?
Jak vyřešit sušení prádla na zahradě?, 17.4.2008
To by mohlo být pěkné, ještě mít někoho šikovného, kdo by to vyrobil. 
Merunka kvete - malé plůdky, 17.4.2008
Znova jsem meruňky prohlížela a drží. Myslím si, že kdyby omrzly, že by při dotyku odpadly?  Večer jsem rosila, takže to snad pomohlo? Daniela.
Hojivo Travin, 17.4.2008
Po týdnu začnou plevele uvadat, pak teprve trávu sekám. Plevele se už neukážou a vydrží to až do léta.  Daniela.
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika