Příspěvky uživatele - 204.208

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zvadlý rhododendron, 30.5.2008
Zkuste ho přistínit a víc zalít.  Daniela.
betonový truhlík, 29.5.2008
To bude určitě moc pěkné. Já zase sbírám kamínky u moře. Ostatní sbírají mušličky a na mě koukají jako na blázna, že si domu vezu kilo kamení.   Daniela.
Tuje Smaragd, 29.5.2008
Markéto, vůbec nic jste nepokazila. Porostou dál a aspoň  Vám zahoustnou a budou kompaktnější.  Zdravím - Daniela.
petržel, 29.5.2008
Místo petržele pěstuji již několik roků pastinák. Není sice tak aromatický, ale je o hodně větší a je odolnější.  Pokud jsou kolem rostlinek lesklé fleky, tak je to zase hlemýžď.   Zdravím - Daniela.
mšice, 29.5.2008
Já jsem dnes stříkala muškáty mospilanem.  Nevím, jak je to možné,  stále je prohlížím a dnes jsem narazila na úplnou mšicí invazi.  Stříkla jsem to ráno a večer už bylo 90 % pryč.  Doufám, že zítra už nebude ani jedna.  S... celý příspěvek >
betonový truhlík, 29.5.2008
Doporučuji lepidlo na obklady a dlažby CERESIT CM 211. Jedná se o mrazuvzdornou hmotu (maltu) na lepení dlažeb a mozaiky z kameniny. Ozubenou stěrkou naneste asi 3 mm vrstvu a do té vtlačujte jednotlivé kamínky.  Spárovačka musí být také... celý příspěvek >
mé jiřiny, 28.5.2008
Já tedy vůbec nemám ponětí, co jsem koupila za odrůdy.  Takže až vykvetou, tak to asi bude velké překvapení.  Zatím jsou asi 30 cm vysoké.  Než jsem je zasadila, tak jsem je přes noc nechala ve vodě, protože vypadaly seschle. Asi to... celý příspěvek >
Tůje, 28.5.2008
Měla jsem stejný problém.  Zvýšila jsem zálivku a přihnojila hnojivem na konifery. Už se vzpamatovaly, ale vypadaly hrozně.  Zdravím - Daniela.
Psi a čůrání, 28.5.2008
Měli jsme stejný problém - jak umožnit psům, aby s námi byli na zahradě a přitom uchránit trávník a ostatní rostliny před agresivní močí.   Dělám to tak, že mám stále po ruce konev plnou vody a jakmile vidím, že psi něco počůrají, tak hned... celý příspěvek >
mé jiřiny, 28.5.2008 Obsahuje fotku
Zdravím svoji jmenovkyni Danielu i všechny ostatní.  Já jsem s jiřinami začala teprve vloni.  Vykvetly krásně a tak jsem se namlsala a letos jsem přikoupila další.  Doufám, že je budu mít stejně krásné jako pan Miroslav a paní... celý příspěvek >
křídlatka, 28.5.2008
Ano, semeny se téměř nerozmnožuje.  Stačí ale jen malilinkatý oddenek a roste jako zběsilá.   Daniela.
veverky, 28.5.2008 Obsahuje fotku
Ta CD zavěšená na větvích by mohla pomoci. Jinak je to ale opravdu hezké zvířátko!    Zdravím - Daniela.
křídlatka, 28.5.2008
Křídlatka - velice zajímavá rostlina, ale asi bych se bála, že se jí nezbavím.  Doporučuji přečíst si tyto stránky : http://www.darius.cz/archeus/B_kridlat.html       Zdravím - Daniela.
Hořká sůl i na listnáče, 28.5.2008
Ano, je to pravda.  Aplikovat jednou na jaře, podruhé na podzim, pokud máte postřikovač, tak tím je to úplně nejlepší.  Zdravím - Daniela.
Okurky nakládačky, 26.5.2008
Při současné teplotě stačí týden až deset dní, ale chce to hodně zalévat odraženou vodou - ne ze studny.  Zdravím - Daniela.
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika