Příspěvky uživatele - 204.208

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Choroba sazenic rajčat při předpěstování, 3.6.2008
Nevím, co by s vašimi rajčaty mohlo být, ale chtěla jsem se vás zeptat - proč pěstujte rajčata ve skleníku? Jestli jste ve výše položené oblasti, tak by se to ještě dalo pochopit. Já si totiž myslím, že nejlépe je rajčatům venku.  A přestože... celý příspěvek >
chlubím se, 3.6.2008
Hani, já tu vodu z umyvadla vždycky na ně  "chrstnu"  ze zhora, takže jsou listy celé mokré.  Nikdy jsem si nemyslela, že to tak funguje.  Daniela.
Difenbachie se uzdravila, 3.6.2008
Dobrý večer všem, kteří začátkem dubna reagovali na můj dotaz. Také děkuji za rady.  Zkusila jsem moji difenbachii méně zalévat a přestala jsem jí rosit.  Další skvrny na listech se již neobjevily!!  Mám z toho radost, protože... celý příspěvek >
chlubím se, 3.6.2008
Jani, jsou krásné - gratuluji!  Podělím se s Vámi o svoji zkušenost. Já polévám růže mýdlovou vodou z umyvadla, ve kterém si omývám ruce od zeminy, když pracuji na zahradě.  Růže mám krásné a nikdy jsem na nich neměla žádné škůdce. ... celý příspěvek >
Jahody, 3.6.2008
Mohlo by se jednat o fytophtorovou hnilobu.  Dochází při ní k náhlému vadnutí a zasychání starších a postupně i mladších listů. Následně infikované rostliny hynou. Příčinou vadnutí a zasychání je poškození kořenů, které postupuje od krčku... celý příspěvek >
Pěstování rajčat v pytlích, 3.6.2008
Náš známý také pěstuje rajčata v pytlích i ve velkých (dobře vymytých)nádobách od fasádních barev.  Kdybych to neviděla na vlastní oči, nevěřila bych tomu, jakou má velikou úrodu.  Jen místo kristalonem hnojí granulovaným kravským... celý příspěvek >
rostliny proti hmyzu, 3.6.2008
Proti hmyzu existuje mnoho rostlin. Vhodné do bytu jsou například molice, nebo afrikán a levandule. Na zahradu i do bytu pažitka, která je dobrá proti mšicím a padlí.  Krom živých rostlin si můžete usušit květy šeříku a rozprostřít na okno, nebo... celý příspěvek >
Balkon na východ, 3.6.2008
Surfinie jsou takové vděčné květinky a určitě se jim bude dařit i na východní straně dvora.  Zdravím - Daniela.
Tuje Smaragd, 2.6.2008
Vymrznout by neměly. Spíš se stává, že někteří lidé zapomínají thůjky zalévat i v zimě - obzvlášť, když je suchá zima.  Na jaře jsou pak thůjky uschlé a vypadá to, že zmrzly.   Zdravím - Daniela.
Chilli papričky - pěstování v květníku, 31.5.2008
Chilli papričky se dají v květníku pěstovat celoročně a mají je v prodeji i některá květinářství.  Zdravím - Daniela.
řízkování, 31.5.2008
V Praze teď pršet přestalo, ale nebylo to nic moc.  Tak PROSÍM - pošlete nám sem také nějaký deštíček, nemusíte to všechno  "vyžrat"  sami!!!  Ať nemusím tolik zalévat.    My jsme měli před šesti lety... celý příspěvek >
škůdci na kosatcích, 31.5.2008
Pokud u vašich kosatců dochází k zahnívání květních pupenů,  způsobuje to  květilka kosatcová  jejíž larvy se vyvíjejí v květních pupenech kosatců a ty pak nevykvetou.  První postřik se provádí když se objeví první květní... celý příspěvek >
řízkování, 31.5.2008
Řízkovat se dá téměř všechno. Tady je návod: http://www.dendro.mojzisek.cz/m_rizkov.php   Zdravím - Daniela.
Údržba bazénu, 31.5.2008
Čím teplejší voda, tím víc se množí řasy.  Za chvilku byste měl vodu v bazénu úplně zelenou.  Bez chemie se tedy neobejdete - buď savo, nebo chlorové tablety v plováku.  Zdravím - Daniela.
Rajčata, 31.5.2008
Pro paní Hanu - odpověď na Váš dotaz : "Rajčata jsou zralá, chutná, avšak u stopky je žlutý až bíly tvrdý kus, který se musí odříznout. "  Je to způsobeno nedostatkem draslíku v půdě.  Draslo se dá koupit v každém... celý příspěvek >
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika