|
Příspěvky uživatele - 204.208
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
prosim o radu - květina ve váze, 11.6.2008 Také se domnívám, že se jedná o Heliconii. Zdravím - Daniela. | | Mšice na růžích, 11.6.2008 Je to hrůza s těmi mšicemi. Já jsem dneska musela stříknnout růžičky mospilanem. Tentokrát už nezabralo ani mýdlo. Doufám, že když už jsem přikročila k hubení chemií, tak že to zabere. Uvidím zítra. Zdravím - Daniela. | |
| | Kočky a bazén, 11.6.2008 Že by si kočičky chtěly zaplavat jako ty naše? Zkuste okolo bazénu zavěsit stará cédéčka. Myslím si, že by se toho mohly bát a koupací choutky je přejdou. Zdravím - Daniela. | | Nemoc paprik, 10.6.2008 To je k nasr... štvání, když se s tím člověk piplá a pak to neroste. Já Vám Jardo ale neporadím, vůbec nechápu, čím by to mohlo být? Tak snad se najde někdo, kdo poradí. Docela by mne to také zajímalo, protože chybami se člověk učí a... celý příspěvek > | | chlubím se, 10.6.2008 Ahojky Micuko, teď jste mě opravdu zaskočila, protože nevím, co mám na zahradě za mýdlo. Těm potvorám mšicím je to jedno - hlavně, že pojdou a neničí kytičky.
Na to přesazování růží je už pozdě. Mají se přesazovat brzy na jaře, nebo... celý příspěvek > | | chlubím se, 10.6.2008 Ta mýdlová voda funguje jen na mšice.
Marcelko, Vaše růžičky jsou nádherné. - Je opravdu čím se pochlubit! Zdravím - Daniela. | | voda v bazénu, 9.6.2008 Jitko první, postupujete dobře! Nyní to nechte do rána, ono to všechno klesne ke dnu. Pak opatrně a pomalu (ať to moc nezvíříte) vysajte dno přes filtr. Do odpadu ne - škoda vody (a tu novou byste musela znova upravovat). Až... celý příspěvek > | | voda v bazénu, 9.6.2008 Dobrý den Jitko 2, máme zapuštěný bazén do země 6 x 3 m se schodištěm. Bazén se jmenuje Niagara a zdivo je provedeno z polystyrenových bloků BLOCK - KIT, které tvoří formu pro následné zalití monolitickým betonem proloženým ocelovou... celý příspěvek > | | řízkování, 8.6.2008 O řízkování révy se již v diskusi mnohokrát psalo, proto Vám zřejmě nikdo neodpovídá. Stačí dát si do vyhledavače (vlevo) "množení vinné révy" a zobrazí se vám mnoho diskusních příspěvků na toto téma. Zdravím -... celý příspěvek > | | okurky, 8.6.2008 Jitko, je spousta odrůd salátových okurek, které se mohou pěstovat venku a nemusí být ve skleníku (foliovníku). Například LINDA F1 MIX je velmi kvalitní, středně pozdní hybrid pro polní pěstování. Pokud zasijete nyní, budete sklízet v... celý příspěvek > | |
| | voda v bazénu, 8.6.2008 Plachtu určitě natahujte - pokaždé, když se večer přestanete koupat. Natahujte ji i mezi časy, kdy upravujete vodu. Zdravím. Daniela. | | voda v bazénu, 7.6.2008 Jitko, ještě dodatek. Ten flokulant dávám vždy večer, nechám běžet filtr ještě tak hodinku, aby se voda s flokulantem promíchala a na noc ho vypnu. Ráno je všechen kal vysrážen u dna. Ráno pak znovu zapnu filtr a bazén... celý příspěvek > | | voda v bazénu, 7.6.2008 Jitko, jak se zdá, tak jsem správně odhadla chybu, kterou jste dělala. Ano, jednotlivé přípravky na úpravu vody se nesmí aplikovat najednou! Pokud dodržíte alespoň 6 ti hodinové odstupy mezi jednotlivými aplikacemi, mohla byste dosáhnout... celý příspěvek > | | nakládačky, 7.6.2008 Nechte je růst volně a nic s nimi nedělejte. Jenom první výhony naveďte na tu karisíť a ony se už pak přichycují samy. Zdravím - Daniela. | | voda v bazénu, 7.6.2008 Ano, po celou dobu nechte běžet filtraci. Ta filtrace vám vyčistí vodu po tom flokulantu, který vysráží zbytky té řasy. Myslím si, že jste moc spěchala. Musíte dodržet mezi chloršokem a flokulantem několik hodin, jinak se zruší reakce toho prvního... celý příspěvek > | |
|
|
|
|