Příspěvky uživatele - 204.208

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kočka ničí mou práci?, 25.6.2008 Obsahuje fotku
Ahojky Micuko, u nás je ten poměr pes - kočka jasný.  50 : 5 kg. Ale protože zvykáme oba psy na koťata od malička, tak žádnému kotěti ani jeden nikdy neublížil.  Jen si je občas odnesou do kotce a tam je  "hlídají". Koťata... celý příspěvek >
Kočka ničí mou práci, 25.6.2008
Ahoj Alí,  je vidět, že to funguje i u Vás - to jsem moc ráda. Opravdu to chce jen trochu trpělivosti a ne hned používat nějaké drastické metody.  Když spočítám, kolik myší už naše kočky zlikvidovaly, tak bych jim dala kočičí... celý příspěvek >
Kdy přesadit jahody, 25.6.2008
Ještě jsem neslyšela o přesazování jahod - obzvlášť, když Vám právě plodí.  Většinou se dělají nové sazenice z odnoží. Když už tedy není zbytí, tak byste měl nechat jahody nejdřív doplodit a pak teprve přesazovat.   Ale pokuste se... celý příspěvek >
voda v bazénu, 25.6.2008
Pro hosta 99.106 : máme také opravdu velmi tvrdou vodu a vůbec nic s tím neděláme. Zatím jsme nepozorovali, že by bylo ovlivněno působení přípravků na úpravu vody. Podle zkušeností, které máme, není nutné tvrdost snižovat. Zdravím - Daniela
voda v bazénu, 25.6.2008
Jitko, stačí zapnout filtraci a voda se sama pročistí. Vločkovač se má dávat až tehdy, když začíná být voda tak kalná, že téměř není vidět na dno.  Zdravím - Daniela.
Vadnutí okurek ve skleníku, 25.6.2008
Jedná se určitě o nějakou houbovou chorobu a PREVICUR je na houbové choroby moc dobrý.  Opravdu to chce postříkat co nejdříve, protože houbové choroby se ve skleníku, kde je vlhko a teplo, šíří rychlostí blesku.   Zdravím - Daniela.
Co je to za keř?, 24.6.2008
Jedná se pravděpodobně o Deutzia hybrida - trojpuk, "Mont Rose", který krásně voní.  Říká se mu také TROJPUK růžový.  Zdravím - Daniela.
Co je to za keř?, 23.6.2008
Ahoj Kamilo,  nemáte fotku? Lépe by se to určilo.  Zdravím - Daniela.
zaštipování rajčat, 23.6.2008
Nechte dva výhony (větve) a třetí ten nejslabší odstříhněte. Plody na dvou výhonech je rostlina schopna vyživit.  Zdravím - Daniela.
Kočka ničí mou práci, 23.6.2008
Já to dělám také tak, jen místo hadice mám velkou vodní pistoli - dětskou hračku.  A opravdu to pomáhá, chce to ale důslednost a vytrvalost.  Jenom Vás nesmí vidět někdo, kdo neví o co jde.  Jednou jsem takhle honila s pistolí cizího... celý příspěvek >
plotové dílce pro popínavky, 23.6.2008
Viděla jsem různé mřížky v Hornbachu. Mají tam slušný výběr.  Ale dobře poslouží i kari síť.  Zdravím - Daniela.
Opylení květů rajčat?, 23.6.2008
Květy rajčat jsou při pěstování venku samoprašné. Pro úspěšné opylování je důležitý mírný pohyb rostlin. Toho je docíleno buď větrem nebo opylovači - nejvíce včelami. Pokud je teplota během kvetení příliš nízká nebo naopak příliš vysoká dochází k... celý příspěvek >
Blecha ze zahrady do bytu?, 23.6.2008
Proti kočičím blechám je dobrý pudr Bayer Bolfo, kterým se dá vydesinfikovat i pelíšek.  Zdravím - Daniela.
voda v bazénu, 22.6.2008
Milá Jitko 1, věřte mi, že mám radost s Vámi.  Už jsem se bála, že se něco stalo, když jste se tak dlouho neozvala.  Teď už zbývá jen hlídat Ph a pravidelně doplňovat chlorové tablety.  Při této péči by to mělo vydržet.  Tak... celý příspěvek >
jakou vodu, 22.6.2008
Tvrdá voda na zálivku vadí všem rostlinám.  Pokud nemáte možnost nachytat si dešťovou vodu,  pokuste se nabrat ji někde v rybníku. Když nemáte ani tuto možnost, tak nechejte natočenou vodu odstát aspoň 24 hodin a pak teprve zalévejte. Nic... celý příspěvek >
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika