Příspěvky uživatele - 204.208

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Astry - vadnou na záhonu, 5.7.2008
Je to způsobeno hnilobou, která se vytváří při vlhkém počasí.  Existuje sice řada fungicidů,  ale účinek je velmi malý, spíš jen zpomalí uvadání a nezabrání dalšímu rozšíření hniloby na ostatní rostlinky.  Doporučuji úplně zlikvidovat... celý příspěvek >
Hnědé skvrny na rajčatech, 5.7.2008
Jedná se pravděpodobně o plíseň rajčatovou. Při napadení plísní jsou dobré fungicidy Kuprikol 50,  nebo Novozir MN 80.  Pokud provedete postřik co nejdřív, můžete sazenice ještě zachránit.  Napadené plody odstraňte,... celý příspěvek >
Jste také fandové do bylinek?, 5.7.2008
Levanduli Stoechas  - neboli francouzskou levanduli mají v zásilkovém zahradnictví Krulichovi.  Zdravím - Daniela.
Vadnutí okurek ve skleníku, 5.7.2008
Pro Frantu - Previcur je opravdu spolehlivý prostředek. Je dobrý též k dobrému růstu kořenového systému a někdo do něj máčí i semena při výsadbě.  Já jsem s ním dnes postříkala i okurky nakládačky a rajčata, protože se dá použít i jako... celý příspěvek >
voda v bazénu, 4.7.2008
Bílá voda = přechlorováno.  Pokud nedodržíte dávkování, tak vás to sice nesežere, ale vaše oči ano.   Zdravím - Daniela.
Zaštipovat okurky nakladačky?, 1.7.2008
Já je nezaštipuji. Myslím, že i když jste je doposud zaštipoval, že to nevadí. Přestaňte je zaštipovat, hodně zalévejte (pokud možno od země - ne přes listy) a přihnojte je, určitě se rozrostou.  Zdravím - Daniela.
Na krtky platí nejlépe můj manžel, 30.6.2008
Pokud má manžel větší výdrž než krtek, tak bych ho nevyměnila za nic na světě!!!  Zdravím - Daniela.
Rajčata a teplo z klimatizace, 30.6.2008
Zvýšení noční teploty by mělo prospět i rajčatům a jakýmkoliv jiným rostlinám.  Dala bych tam i papriky - to by jim určitě dělalo dobře. Vlastně jste si na balkoně udělali subtropy...    Zdravím - Daniela.
Rybízová štáva - postup, 30.6.2008
Je pravda, že i když šťávu nevařím, tak trochu zrosolovatí. Ale řeším to tak, že vždycky před nalitím šťávu protřepám a rosol povolí.  Pro Martina - Když se do šťávy nepřidá žádné konzervační činidlo, tak by šťáva zkvasila. Uchovává-li se... celý příspěvek >
Já dělám sirup tímto způsobem také ze všeho - jahody, maliny, ostružiny - co se namane. Má to úplně jinou chuť, než když se to vaří.  Ten rybíz jsem napsala proto, že nám právě také dozrává. Ještě tak tři dny a jdu na to.  Z části rybízu... celý příspěvek >
zaštipování rajčat, 30.6.2008 Obsahuje fotku
Ahoj Babko (180.74) -  já jsem keříková rajčata nikdy nezkoušela, ale kdybych byla na Tvém místě, tak bych je asi zaštípla na konci každého výhonu a ty výhony bych přichytila provázkem k prostředku, aby se neválely po zemi.  Já pěstuji jen... celý příspěvek >
Já dělám rybízový sirup bez vaření. Je dobrý proto, že se varem neničí vitamin C: Na 3 kg rybízu dávám 1,5 litru vody  -   rybíz rozmačkám šťouchačkou na brambory, zaliju vodou a nechám vyluhovat 24 hodin. Potom vymačkám a... celý příspěvek >
ptačí zob, 29.6.2008
Prohlédl jste listy i ze spodu?  Našel jste něco? Zkuste i lupou.  Pokud jste nic nenašel, mohlo by jít i o nějakou houbovou chorobu. Potom byste mohl zkusit postřik Novozirem, je to starý osvědčený postřik proti houbám.   Zdravím... celý příspěvek >
můj úspěch v mém pokojíku, 29.6.2008
Tak to bude asi opravdu méně obvyklý druh.  Toulitku totiž znám pouze v červeném provedení a s větším a širším květem.  Neříká se tomu také prasečí ocásky?   Zdravím - Daniela.
jaký živý plot, 29.6.2008
To rozhodně ano, bude to chtít volit stejně rychle rostoucí thůjky, nebo ty rychleji rostoucí zastřihávat, ale to pak celý plot poroste pomalu.  D.
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika