Příspěvky uživatele - 204.208

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
malé bulvy celeru, 24.7.2008
Petře, pokud jste celer sázel po zmrzlících, tak roste teprve dva měsíce. Pokud dobře zaléváte a hnojíte, tak do konce léta budete mít celer dostatečně velký !  Dejte mu čas.  Jinak já u celeru také bulvy odhrabuji a odtrhávám... celý příspěvek >
aloe vera, 24.7.2008
To je hezké - zřejmě je sváteční zálivka nede všechno hnojení!  D.
Kočka ničí mou práci? Koťata, 24.7.2008 Obsahuje fotku
Většinou pověsím na plot ceduli a vždycky se někdo najde, kdo má o kotě zájem. U nás na vsi je bohužel velká úmrtnost kočiček, protože stále se ještě najdou lidé, kteří hubí myši jedem (otráveným zrním), místo toho, aby si pořídili kočku.  Nám... celý příspěvek >
Rybízová štáva, marmelada - ako lisovat?, 24.7.2008
Používám WS robot, který má mimo jiných nástavců i lis na ovoce. Zdravím - Daniela.
voda v bazénu, 23.7.2008
Chlor vám vyprchá během pár dnů, asi tak za týden. Můžete to urychlit tím, že připustíte trochu vody, ta se odpařuje a stejně byste pak museli dopouštět.  Zdravím - Daniela.
aloe vera, 22.7.2008
Tak jsem také hledala na internetu a našla jsem v několika radách na pěstování to samé, co píši já. Tedy hnojit jedenkrát  za 14 dní až tři týdny. Přidávám adresu, ne které si to prostudujte.  Neříkám, že já hnojím svoji aloe pravidelně -... celý příspěvek >
aloe vera, 22.7.2008
Je vhodné přihnojování minerálními hnojivy. D.
aloe vera, 22.7.2008
Aloe vera má ráda hodně slunce, nejlépe se jí bude dařit na okně směřujícím na jih. Jedná se o suchomilnou sukulentní rostlinu, která potřebuje lehkou písčitou půdu. Škodí jí přemokření, jednou za čtrnáct dní je vhodné ji přihnojit. V zimě se zalévá... celý příspěvek >
Kočka ničí mou práci? Koťata, 21.7.2008
Micuko,  ony ty kočičky se rozdávají lehce, protože stále je lepší je rozdat, než jich tu mít šestnáct. To už se nám opravdu jeden rok stalo. Takže nyní to udržujeme v rozumném počtu - tři, maximálně čtyři.  S těmi pejsky to bude horší, to... celý příspěvek >
Pěstování melounů v Praze, 21.7.2008 Obsahuje fotku
Takhle asi vypadají hranaté melouny ....   - ale bohužel, to se mi ještě nikdy nepovedlo.    Zdravím - Daniela.
Kočka ničí mou práci? Koťata, 21.7.2008
Koťata jsou již zamluvená, takže je rozdáme. Zbyde nám jen jeden kocourek.  Nevím, jak je to možné, ale každý rok se nám narodí víc kocourků, než kočiček.  Že by to bylo tou tvrdou vodou tady u nás?  Zdravím - Daniela.
Kočka ničí mou práci? Koťata, 21.7.2008 Obsahuje fotku
Ahojky Micuko,  nevím, jestli nás pochválí odpůrci koček,  ale nemohu Vám nevyhovět a tak vkládám dvě fotky.  Posílám pozdrav - Daniela.
kapusta, 21.7.2008
Milá Evo, já do čalamády zelí nedávám.  Zelím plním papriky, nebo ho zavařuji v okurkovém nálevu. Ještě mi nikdy nezhnědlo.  Kyselinu citronovou používám tam, kde její chuť nevadí, ale nesmí se to přehnat, aby to nebylo příliš kyselé.... celý příspěvek >
Obnovení trávníku, 21.7.2008
Chemii na zahradě používám také, ale s citem a necpu ji tam, kde se dá bez ní obejít. Na nově založeném trávníku je podle mne zbytečná.  Hodně plevelů - například jitrocel, má tak mělké kořeny, že se dají vytáhnout poměrně snadno rukou. Na... celý příspěvek >
Celer 2, 20.7.2008
Mám takovou fintu, ale není to nic nového – ostatní to určitě znají také. Semínka mrkve smíchám s jemným pískem 2 : 1 - (dva díly písku, jeden díl semínek). Po zasetí tímto způsobem mrkev není tak hustá, ale musí se stejně projednotit.... celý příspěvek >
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika