|
Příspěvky uživatele - 204.208
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Cibulka perlovka, 4.8.2008 Já si myslím, že šalotka je jiný druh. Perlovka jsou malé, téměř stříbrné a trochu podlouhlé cibuličky. Používají se jako nakládané cibulky, ale s loupáním je strašná práce, takže po jednom vyzkoušení jsem to vzdala a do čalamád a okurek... celý příspěvek > | | Rajčata - recepty, 4.8.2008 Já používám podobné recepty. V poslední době víc používám rajčata neloupaná. Ty slupičky jsou dobrý "kartáč na střeva" - pan doktor jistě potvrdí. Také je to méně pracné, když se to nepasíruje, nebo neloupe... Zdravím -... celý příspěvek > | |
| | měď ve vodě obecně (?), 4.8.2008 Milá Hráběnko, nekupujte žádnou novou konvici! Na výpadky paměti stačí pořídit si notes (sklerotník) a je to. Mám to vyzkoušené, věřte! Zdravím - Daniela. | | Dají se odpudit vosy?, 4.8.2008 Já úspěšně používám BIOLIT na létající hmyz - některé vosy po postříkání padaly již za letu. Letos již dvakrát jsem takto likvidovala hnízdo a vosy se již nevrátily. Zdravím - Daniela. | | Voda v bazénu, 4.8.2008 To je opravdu nepříjemná situace. Nám se stalo před časem něco podobného s domácí vodárnou. Když jsme jí šli reklamovat, tak nám také řekli, že na vyřízení mají 30 dní. Vůbec nikoho nezajímalo, že bez vodárny v rod. domě to prakticky... celý příspěvek > | | ačokča, 4.8.2008 Já začínám ačokču sklízet, když naroste do velikosti 6 až 8 cm. Připadá mi, že ta větší, když už je přezrálá, není tak dobrá. Zdravím - Daniela. | | travin, 4.8.2008 Travinem se má poprášit trávník po ránu, nebo po dešti, když je trávník vlhký, aby lépe ulpěl na plevelu. Když ho rozpustíte ve vodě, snižujete tím jeho účinnost. Zdravím - Daniela. | | co tam zasadit?, 2.8.2008 Smrk omorika (nebo-li Pančičův smrk) je jedna z nejvyhledávanějších parkových dřevin posledních let. Je tolerantní k imisnímu zatížení a vyhovuje mu vápenitá půda. Podle mne by se Vám tam hodil, jen bych ho vysadila dál od domu, rozhodně... celý příspěvek > | | houbičky v trávě, 2.8.2008 Pane Alí, ten výraz je výstižný! Také jsem uznala, že další diskuse na toto téma již nemá smysl. Zdravím - Daniela. | | okurky, 2.8.2008 Domnívám se, že to nebude tím, jakou pěstujete odrůdu, ale že rostlinám něco schází. Například dusík, který je důležitý pro buněčnou stavbu, pro tvorbu bílkovin v těle rostlin a tvorbu chlorofylu. Ten hraje důležitou roli ve... celý příspěvek > | |
| | houbičky v trávě, 2.8.2008 Máte pravdu pane Alí, už jen proto, že host 76.122 rád napadá ostatní, jak jsem si všimla v některých jeho příspěvcích. Zdravím - Daniela. | | Voda v bazénu, 2.8.2008 Pokud máte správné hodnoty Ph i chloru, tak by se neměly nikdy v bazénu dělat žádné zelené fleky. Svědčí to o tom, že něco není v pořádku. Chodit po dně bazénu v ponožkách mi připadá jako vtip, nebo lépe - nesmysl. Filtrace by měla být zapnutá... celý příspěvek > | | houbičky v trávě, 1.8.2008 Hub je strašná spousta (několik tisíc druhů) a některé vůbec nemusí vykukovat, jak píšete a žijí si celkem spokojeně celý svůj život pod zemí. Daniela. | | A co tento keřík je to nemoc?, 1.8.2008 Paní I.B. - Je vidět, že to děláte s radostí a to je to nejdůležitější!!! Ale bambusové tyčky jsou opravdu vhodné jen pro kytičky. Pokud se vám zdá, že spirály, které jsou podle mne nejlepší - jako opora na pěstování rajčat, jsou příliš drahé,... celý příspěvek > | | houbičky v trávě, 1.8.2008 Zase tak dobrá nejsem, ale vím, že u mikorrhízy houby prorůstají dovnitř kořenů a vytvářejí rozsáhlou síť podhoubí – tenkých houbových vláken, rozrůstajících se do okolní půdy. Podhoubí mnohonásobně zvyšuje schopnost kořenového systému přijímat... celý příspěvek > | |
|
|
|
|