Příspěvky uživatele - 204.208

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ježek, 8.9.2008 Obsahuje fotku
Dnes jsem stačila doběhnout pro foťák a vyfotit našeho ježka - říkáme mu Pepča.  Chodí k nám pravidelně na kočičí granule.  Je z něj už pěkný cvalík a tak si myslím, že zimu přežije bez problémů.  Zdravím - Daniela.
nakládaná zelenina, 8.9.2008
Mrkev, celer a petržel chvilinku ovařím v mírně osolené vodě a pak všechno nakrájím na kostičky.  Napěchuji to do sklenic a zalévám nálevem na okurky. Steriluji stejně jako okurky.  V zimě je to výborné na bramborové saláty. Je to... celý příspěvek >
Mám taky koťata - vyrostla, 8.9.2008
Ahojky Micuko,  ty jsou tak krásní, že se vůbec nedivím, že jste je oplakala.  Mě osobně se víc líbí Vasil, takovou barvu jsem si vždycky přála, ale ta naše Pucina kamarádí jen s černými kocoury  (nevím, co na nich vidí!)  ... celý příspěvek >
Skleník - čím natřít skla, 8.9.2008
V drogerii dostanete koupit ledové květy ve spreji.  Je to určené na sklo. Propouští to světlo a přitom je to neprůhledné. Navíc je to omyvatelné.  Zdravím - Daniela.
jak vybrat živý plot, 8.9.2008
Máte pravdu - je to překlep  (děkuji za upozornění). Jedná se o jilm sibiřský.  Ale našla jsem ho přes hyperinzerci kde ho nabízejí v docela dobré ceně. D.
Zantedeschia, 8.9.2008
Vypadá to, že Vaše rostlina měla málo výživy a uživila pouze jeden z květů.  Hnojila jste ji?   Po odkvětu se ale už nehnojí, teprve zase až na jaře potřebuje pravidelné hnojení.   Zdravím - Daniela.
jak vybrat živý plot, 8.9.2008
V tomto případě bych asi volila rychlerostoucí sekvoj sibiřský - je to extrémně rostoucí listnatá dřevina - je to novinka. Za 2 roky po sestřižení dorůstá cca 2,5m výšky. Snáší výborně radikální střih s následným rychlým zahustěním obrostu.... celý příspěvek >
sekačka na opravdu malý pozemek, 7.9.2008
Vidíte, na to jsem zapomněla, sběrač trávy to také mělo.  Prostě ta naše bývalá sekačka neměla chybu.  Ale tazatel nenapsal, zda má na pozemku elektřinu.  Pokud ne, tak není co řešit, protože kvůli tak malinkému trávníku by asi bylo... celý příspěvek >
Mletý vápenec, 7.9.2008
Byla tam jmenovaná špatná půda - a ta se dá vylepšit zeleným hnojením.  Pane Ferdo, vy máte dnes zase svůj rýpavý den - co??  D.
areca chrysalidocar, 7.9.2008
Myslím, že se jedná o tuto rostlinu: http://jiho.ceskestavby.cz/rostliny/chrysalidocarpus-lutescens/ - snad Vám to pomůže. Zdravím - Daniela.
Mletý vápenec, 7.9.2008
Ale Ferdo,  zelené hnojení budu samozřejmě dělat na volných plochách.  Paní Blažena určitě není hloupá!  - Vy jistě také ne...  Na přihnojení ostatních (výše jmenovaných) bych použila právě ten kompost.   Zdravím - Daniela.
Ježek, 7.9.2008
Každopádně bych na místo, kde jste ježečka našel nasypala kočičí granule.  Ježci je mají moc rádi a slušně po nich přibývají.   Ježkům zdar a také všem, kteří jim pomáhají!    Zdravím - Daniela.
sekačka na opravdu malý pozemek, 7.9.2008
Měli jsme sekačku, která se dobrušovala sama, takže broušení nebylo nutné.  Trávník jsme sekali vždycky tak jednou týdně a stačilo to.  Samozřejmě tady platí - čím delší tráva, tím větší námaha při sekání.  Pokud se ale seká... celý příspěvek >
jak vybrat živý plot, 7.9.2008
Bylo by dobré, kdybyste upřesnil Vaše požadavky - Vaší představu. Zda byste chtěl raději jehličnaté keře, nebo listnaté a v tom případě - opadavé, nebo neopadavé...    Také by bylo dobré sladit plot s domem a okolím. Poud se jedná o... celý příspěvek >
Mletý vápenec, 7.9.2008
Povápnila bych jen trochu kompost.  A zaměřila bych se být vámi na zelené hnojení. Nyní ještě není pozdě. Do prvních mrazíků stačí narůst ještě dostatek zelené hmoty, kterou pak zaryjte a tím obohatíte půdu.  Zdravím - Daniela.
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika