Příspěvky uživatele - 204.208

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
odpuzovač koček, 11.11.2008
Pokud si sousedi nestěžují a kočičky krmí kvalitní kočičí stravou, tak bych to asi neřešila. Važte si toho, že se sousedy vycházíte v dobrém. Vím, o čem mluvím!   Zdravím - Daniela.
zalévaní tuje, 11.11.2008
Zdeni, u některých thůjek mám to samé a neřeším to. Myslím si, že se opravdu jedná o přirozený jev - pokud nezačne opadávat ve větší míře, tak se nic neděje.  Ta hořká sůl je hnojivo, které odstraňuje příčiny akutního nedostatku hořčíku v... celý příspěvek >
Jakou vybrat popínavku, 11.11.2008
Vždyť píši, že vím, že se nejedná o popínavku. Záleží na zadavatelce, co si vybere. Nikdo jí nenutí, aby zvolila právě to, či ono. Je to pro ní jen inspirace...  Zdravím - Daniela.
Ostříhat?, 11.11.2008
Psí víno se dá prakticky stříhat kdykoliv.  Nestříhejte ho až u země, jen ho tvarujte podle svých představ.  Velmi dobře a rychle obrůstá, takže záleží na vaší fantazii a vkusu.  Zdravím - Daniela.
úzký živý plot, 10.11.2008
To máte pravdu, já bych to na zahradu nechtěla.  Rozrůstá se to tak rychle, že během tří let to vytlačilo všechno ostatní. Ale kamarádce se to líbí. Každý máme jiný vkus.   Zdravím - Daniela.
Trávník až ke kmínku, 10.11.2008
Když jde o velký sad, tak je samozřejmé, že okopávání kol okolo stromů by byla strašná práce. Ale pokud jde o pár stromů, tak podle mne je lepší udržovat kolo okolo stromů okopané.  Já okopávám a každý rok na podzim přidávám ke stromům... celý příspěvek >
Japonská zahrada, 10.11.2008
Já si myslím, že je to japonská azalka Azalea japonica 'Blaauw´s Pink' - která je stálezelená, má drobnější lístky a dá se velmi dobře tvarovat.  Zdravím - Daniela.
úzký živý plot, 10.11.2008
Podle vašeho popisu už to dovedu upřesnit. Přes zimu zůstávají listy takové jako jsou na fotce.  Tak to asi opravdu bambus bude. Zdravím - Daniela.
Rychle vyklicit brambory, 10.11.2008
Při výše uvedeném postupu vyklíčí i ošetřené brambory proti klíčivosti.  Ještě se mi nestalo, že by nevyklíčily - i když byly podle prodejce proti klíčivosti ošetřené...   Zdravím - Daniela.
Jinan - listy, 10.11.2008
Na čaj se používají jak čerstvé listy ze stromu, tak sušené. Nesbírala bych je ale ze země, nevíte který pejsek je tam počůral...   Zdravím - Daniela.
zalévaní tuje, 10.11.2008
Pokud chcete, aby vám thůjky zahoustly, tak je celé sestřihnětě (jen konečky).  Ta hořká sůl je dobrá, ale nechte to všechno až na jaro.  Pokud nebude přes zimu dostatek vláhy, tak i v zimě občas zalévejte.  Zdravím - Daniela.
krmit, nebo nekrmit?, 10.11.2008
Pokud je teplota vody pod 8°C, začínají kapři hibernovat - to znamená, že nepřijímají potravu a jejich látková výměna se sníží na minimum. Pro zimování je třeba bud' trvalá teplota pod 6 (maximálně 8) st. C (a přestat krmit!) nebo naopak teplota... celý příspěvek >
úzký živý plot, 10.11.2008
Bylo mi řečeno, že se jedná o bambus.  Opravdu se v tom nevyznám, pokud je to něco jiného, tak se omlouvám.  Zdravím - Daniela.
Japonské javory, 9.11.2008
Budu hádat:  "BRILLIANTISSIMUM"??    D.
Jakou vybrat popínavku, 9.11.2008
Já jsem letos zasadila tři klematisy k plůtku mezi dvorem a zahradou. Příští rok už by snad měly naplno kvést, tak jsem na to zvědavá. Moc se mi líbí - možná by se hodil i paní, která se rozhoduje pro nějakou popínavku. Vím, že klematis zrovna... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika