|
Příspěvky uživatele - 93.44
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
plod opuncie, 2.10.2008 Dobrý den, nevíte prosím někdo, zda se plod opuncie může použít k rozmnožování tohoto kaktusu?
Děkuji |  | Jehličnan k levanduli, 28.8.2008 Dobrý den,
potřebovala bych k levandulím, které tvoří nízké olemování cesty, zasadit pár nějakých stejně vysokých jehličnanů, jedná se o slunné místo. Poradí mi někdo, které druhy připadají v úvahu?
Děkuji Iva |  |
|  | Švestka a nemoci, 1.7.2008 Dobrý den, potřebovala bych poradit. Celý kmen švestky byl nejdříve poset malinkými zelenými broučky (menší než maravenec), poté se začaly listy kroutit, teď jsou na nich bílé tečky a vše se rozneslo i na ostatní slivoně.Také na keříky tavolníku,... celý příspěvek > |  | Stříhání živého plotu, 14.9.2007 Dobrý den, potřebovala bych poradit. Před 3 lety jsem zasadila živý plot z cypřišků.V současné době je každý jinak vysoký (od 0.5m do 1m) a nejsem si jistá, zda bych je měla sestřihnout přibližně do stejné výšky, nebo zda počkat, abych jim... celý příspěvek > |  | Něco barevného do živého plotu, 4.9.2007 Díky moc za rady, právě jsem si vše ujasnila a koupila hlohyni s oranžovými plody. |  | Něco barevného do živého plotu, 30.8.2007 Dobrý den, potřebovala bych poradit. Na polostinném koutě zahrady mám z důvodu zakrytí nevzhledného plotu vysazené společenství jehličnanů - tůje, jedlička a smrček zastřižený do kuželu. Jedna zaschlá tůje by potřebovala něčím nahradit, měla bych... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|