Příspěvky uživatele - 168.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Phalaenopsis - jak ustřihnout stvol?, 3.2.2009
ahoj lidičky, hledám něco o keiky, jelikož mamce vyrostlo (mě ještě ne) a našla jsem tento odstavec se žloutnutím listů. Již jsem odrovnala hodně orchidejí, ale letos poprvé přežila, z ustřihnutého stvolu má nový pupen a má ještě celý nový stvol s... celý příspěvek >
Náprava sousedova naschválu na třešni, 30.9.2008
Zdravím všechny zahrádkáře a ovocnáře a dovolte mi, prosím, se na vás obrátit o radu. V rámci schválu našeho souseda došlo k poměrnému poničení již velmi vzrostlé a poněkud staré třešně, ale vzhledem k tomu, že přeci jen z našeho pohledu zakrývá... celý příspěvek >
Jaké rostliny na jižní terasu?, 28.4.2008
Květiny nejsou mé hobby, takže jich bude jistě víc, kterým by vyhovovaly podmínky jižního sluníčka. Já mám vyzkoušené muškáty (klasické i "padavé") a lobelky. Obojí krásně kvetou, snášejí dobře sluníčko. Helena
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika