|
Příspěvky uživatele - 115.98
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Amsdenova, 1.10.2008 Děkuji. |  | Amsdenova, 30.9.2008 Přátelé - pěstitelé,
máte někdo zkušeností s odrůdou Amsdenova? Díky. |  |
|  | Patrně stará výborná odrůda - ale která?, 30.9.2008 Žluté jabko, které má uprostřed kolem jádra jako by průhlednou pevnou dužninu, ze které vytéká při kousnutí výborná šťáva. Nemáte někdo povědomí o tom, o jakou odrůdu by se mohlo jednat? Bydlíme kousek od Karlových Varů, patrně půjde o krajovou... celý příspěvek > |  | Zralé plody mišpule, 24.9.2008 Změklé trochu jsou, tak to zkusím. Díky. |  | Zralé plody mišpule, 23.9.2008 Minulý týden byly u nás na Karlovarsku 2 mrazivá rána, kdy teplota klesla pod 2 stupně. Myslíte si, že plody mišpule jsou tím pádem už zralé? Mám ji prvním rokem, má asi 7 plodů, a tak je mi líto nějakou zničit zkoušením. Mám totiž pocit, že se všude... celý příspěvek > |  | zásilková zahradnictví, 11.9.2008 Když už čtu o všech špatných zkušenostech se zásilkovými obchody, chtěl bych přidat pozitivní zkušenosti s panem Benešem ze Mcel. Vždy ochotný, dokonce zodpoví před net případné dotazy, prostě je velmi solidní. Podobné zkušenosti mám s panem Peškěm.... celý příspěvek > |  | Opadávání listí, 8.9.2008 Přátelé, zkuste, prosím, poradit. Na ryngli hnědnou a opadávají listy. Větve jsou ovšem v pořádku- neschnou. Netušite někdo, co by to mohlo být za problém? M |  | co se starými švestkami?, 4.9.2008 Nejsem také odborník, ale přikláním se z vlastních zkušeností, že jde o napadení mšicemi a také doporučuji stromy malinko prořezat - tedy hlavně odstranit suché větve.
A malá plodnost možná souvisí s napadením pilatkou. |  | Wazonova - hnědozelené listy, 4.9.2008 Přátelé,
pěstuji 2. rokem Wazonovu, ale už od července její listy hnědnou, prostě jsou spíše hnědé než zelené. Na nových výhonech vyrůstají stále nové - zelené, nicméně i ty začínají být hnědozelené.A část listů už opadává. Asi něco zanedbávám,... celý příspěvek > |  | Staré odrůdy, 12.6.2008 Musím říci, že i mně se všechny staré odrůdy od pana Peška ujaly a mám z nich radost. Milan |  |
|  |
 |
|
|
|