|
Příspěvky uživatele - 131.15
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Odstranění pařezu, 27.9.2008 Po pokácení stromu větších rozměrů doporučuji u pařezu:
a) smířit se s jeho existencí,
b) objednat bagr a nechat vyrýpnout.
Ruční vykopávání pařezů a kořenů čehokoliv většího než rybíz ze země je činnost, která mi připadá sysifovská.
Řešení s... celý příspěvek > |  | Pampelišky, jetel... a havěť, 26.9.2008 Slepýš není had, je to ještěrka bez nohou.
Nevěděl by někdo, kolik zhruba slimáků může za den spořádat průměrně velký skokan nebo ropucha? Mám totiž dojem, že od poloviny léta, kdy nám začaly přes zahradu (hned u rybníka) houfně pochodovat žáby,... celý příspěvek > |  |
|  | El. řetězová pila McCulloch E Promac 2200 - zkušenosti?, 26.9.2008 Dnes jsem se zalíbením prohlížel tuto pilu - přemýšlím o alternativě k benzinové pro řezání metrového dříví na topení a cirkulárka u mě nepřipadá v úvahu.
První dojem byl v porovnání s ostatními pilami bezkonkurenčně nejlepší, zajímalo by mě, zda... celý příspěvek > |  |
|
|
|