|
Příspěvky uživatele - 198.130
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Odrůdy Pinkcot®, 26.10.2009 Dobrý den, prosím některého zahrádkáře o radu. Koupila jsem odrůduPincot, ale nikde nemohu najít na internetu informaci zda je samosprašná, či zda musím mít ještě jednu meruňku. Obávám se však, že široko daleko je ta moje jediná. Bydlíme totiž v... celý příspěvek > |  | Prořezání mirabelek, 25.9.2008 Ano jde od pecky, plody jsou sladké moc dobré, žluté s načervenalými tečkami. Nevím co to tedy máme, já jsem tehdy požadovala v zahradnictví blumy, ale jsou z toho tyto "prdlavky", zak jim říkáme my. Takže vy myslíte že jej máme prořezat až... celý příspěvek > |  |
|  | Prořezání mirabelek, 25.9.2008 Nevím zda se jedná o mirabelky či něco podobného, jsou to žluté sladké kuličky o trošku větší než třešně, ale strom začal velmi bujně růst, můžeme ho prořezat a jak? Velmi nerada bych ho zničila. Plodit začal až za 8let po výsazení, ale má několik... celý příspěvek > |  | jabloň (mošt), 25.9.2008 Letos na podzim chci vysadit několik jabloňí. Patříme k velkým milovníkům moštu z nich. Existují nějaké odrůdy vhodné zvláš´t k moštování ? Myslím třeba sladší či š´tavnatější. Děkuji za každou radu. |  |
 |
|
|
|