|
Thuja oc. malonyana - nemoc (?), 22.10.2009  Dobrý den,
mám 3 roky vysazený živý plot z thují (occ. malonyana) a letos začaly "listy" jakoby šednout a rezivět. Uvnitř stromků jsou hodně rezavé a opadávají. Hodně rezavý je i (odhaduji) cypřiš.... celý příspěvek > |
 |
Kolik použít mot. oleje do sekačky?, 19.6.2008 díky |
 |
|
 |
Kolik použít mot. oleje do sekačky?, 19.6.2008 motor briggs+stratton, typ r484tr,2,6 kw, |
 |
Kolik použít mot. oleje do sekačky?, 19.6.2008 Zdravim, jaké množství oleje se v průměru najednou naleje do motorové sekačky? Mám starší mot. sekačku bez měrky oleje (a bez návodu)
Díky
Albert |
 |
Ligustrum ov. aureum - jak množit?, 25.4.2008 Zdravím, jakým způsobem je nejvhodnější množit ligustrum aureum a v jakém období?
Díky |
 |
Stříhání broskvoní v únoru?, 15.2.2008 Dobrý den, na podzim jsem vysadil broskvoně, které se naštěstí díky mírné zimě ujaly. Je vhodné je stříhat už teď v únoru při teplotách kolem 0 st. C a následných nočních mrazících? |
 |
Čím obalit před zimou kmínek broskvoně?, 29.10.2007 Dobrý den, reaguji na ty "hrobečky" z hlíny kolem kmínku. Udělá stejnou službu i hrobeček z mulčovací kůry? Díky |
 |
Čím obalit před zimou kmínek broskvoně?, 26.10.2007 Už se stalo... |
 |
Čím obalit před zimou kmínek broskvoně?, 26.10.2007 Dobrý den, čím je vhodné před zimou obalit kmínek nově vysazené broskvoně, aby byla chráněna před zmrznutím? |
 |
Proč je nutná výsadba ovocných stromků po roubovací?, 22.10.2007 Dobrý den, zajímalo by mě, proč je doporučovaná výsadba ovocných stromů tak, aby roubovbací očko zůstalo nad zemí. Díky |
 |
|
 |
Poradíte s postupně rodícími druhy broskvoní?, 17.10.2007 Dobrý den, chtěl bych vysadit dva druhy broskvoní tak, aby měly jednak pěkné plody a zároveň rodily postupně a ne naráz? (lokalita v n.m. 150... celý příspěvek > |
 |
Poznáte rostliny na snímku?, 16.10.2007 Keř na prvních dvou obrázcích trny nemá. Jestli opadává na podzim nedokážu určit. Neviděl jsem ho. |
 |
Poznáte rostliny na snímku?, 16.10.2007 To, že je snímek vzhůru nohama není podstatné. Jde o detail listu (v rámci možností foťáku) |
 |
Kdy vysadit jahody?, 4.10.2007 Dobrý den, je lepší vysadit jahody teď na podzim, nebo až z jara? |
 |
Komule Davidova - výsadba, 2.10.2007 Jak daleko od sebe je vhodné vysadit komuli davidovu, která má plnit účel živého plotu? Děkuji |
 |