|
Příspěvky uživatele - 153.130
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Katalpa, 21.7.2009 Ano, také ji budu letos vysazovat na zahradu.
Myslím, že je dost odolná. Je vysázená ve městech a hlavně na náměstích. |  | Zelenina ve skleníku, 20.7.2009 Dobrý den,
budu mít na jaře první pokusy se skleníkem. Je dlouhý 5m a široký 3,5 m.
Mohu tam mít tři druhy zeleniny - okurky, papriky, rajčata? Někde jsem četla, že se to dohromady nesnese. Dostala bych zde nějaké speciální rady? Já už jsem... celý příspěvek > |  |
|  | Hledám určitý listnatý strom a nevím, jak se jmenuje, 13.7.2009 Asi bude více druhů. Já myslela nižší katalpu obecnou na kmínku.
Menší strom, koruna hustá, ploše kulovitá. Dorůstá velmi pomalu do 4-6m. Miluje vlhčí živné půdy, dobře snáší sucho.
A co se týče listí. To bych na zahradě nemohla mít opravdu nic. |  | Hledám určitý listnatý strom a nevím, jak se jmenuje, 13.7.2009 Vidíííteee... :o)))
Je to ona. Už jsem to podle názvu vygůglila. Prostě nádhera.
Děkuji |  | Hledám určitý listnatý strom a nevím, jak se jmenuje, 13.7.2009 Dobrý den,
strašně se mi líbí jeden druh stromu. Je nyní hodně vysazován na náměstích a ve městech. Chtěla bych si to také pořídit, ale nevím co je to zač.
Je cca 2,5 m vysoký (vyšší jsem zatím neviděla). Rovný kmen, koruna má kulatý tvar... celý příspěvek > |  | zásilková zahradnictví, 18.5.2009 Připojuji se k příspěvku výše. Pan Moureček má krásnou nabídku. Té jsem ani já neodolala.
Jak to dopadlo:
1. Učinila jsem objednávku v půlce dubna
2. p. Moureček odeslal na konci dubna. Nedal vědět, že odesílá balíček.
3. Já jsem to... celý příspěvek > |  | Černé maliny, znáte je?, 12.5.2009 Zdravím. Jsou malinké, dobré, ale třebas u mě úděsně udržitelné na jednom místě. Mají hodně nepříjemných trnů a rozlízá se to všude, kde může. Mám je na zahradě několik let. Minulý rok mě to už štvalo, tak jsem se to snažila vytrhat a jsou tam zas. |  | Proti pampeliškám, 22.4.2009 Zahrada bez kytky je smutná, případně posbírat, udělat med a dávat do čaje místo cukru. Máte na zahradě léčivku. |  | Vířivka, 8.4.2009 Dobrý den,
už si dlouho šetřím na vířivku na zahradu a už se i blížím ke konci. Chtěla bych prosím jen vědět, jak je to s odpadem? Má vířivka klasický odtok jako vana nebo se to nějak odčerpává? Koukala jsem na stránky a nemohla jsem nic... celý příspěvek > |  | Jak množit Juku?, 7.4.2009 Já jsem nařezala cca 7cm kousky, dala do misky vlhký písčitý substrát a dala do sáčku (jako do skleníku) a rosila. Ze 4 se mi ujaly 3 kousky. Trvá to ale trošičku dýl. |  |
|  | Palmy mají pavučinky mezi listy a usychají, 1.4.2009 S postřiky mám celkem špatnou zkušenost. Ony ty mrchy totiž lezou do vyrůstajících listů a tam se postřik nedostane.
Sviluchy nesnáší vlhkost, takže pokud to výška dovolí, doporučuji zakoupit obyčejné silonové pytle, třeba na odpadky... Dát... celý příspěvek > |  | Plumérie, 11.3.2009 Dobrý den,
podařilo se mi ze semen vypěstovat plumérii ve všech barvách. Nyní má každá asi 7 cm. Počítám, že by mi mohla časem zůstat alespoň jedna. Do nějakého metru to udržím doma, ovšem co poté? Myslíte, že by mi nepošla venku v zemi, když... celý příspěvek > |  | houby z lesa na zahradě, 31.10.2008 Rodiče mívali na pozemku u chaty pařez, u kterého po mnoho let vždycky na podzim vyrostlo obří kolo václavek. Pak kdysi cosi přestavovali a vykopanou hlínou zasypali pařez a okolí. Poté se tam už václavky nikdy neobjevily. |  | Ředění slivovice, 30.10.2008 Sice nejsem expert na pálení, protože slivovici nepiju, protože mi nechutná. Ale snad právě proto se občas zůčastním pálení slivovice jako bezpečný odvoz produktů domů. A pokud jsem viděl ředění slivovice přímo v pálenici, což se dělalo snad vždy,... celý příspěvek > |  | Ředění slivovice, 30.10.2008 Čaj z destilky už nemá z destilkou nic společného, když tam máte výluh z toho čaje. A pokud si ho ještě osladíte, tak už to nemá z destilkou nic. |  |
 |
|
|
|