|
Jiaogulan, 29.2.2008 Mátě někdo zkušenosti s pěstováním této rostliny na zahradě? |
 |
Postřik - kadeřavost, 8.2.2008 Myslíte, že už má cenu stříkat nyní broskve syllitem? Mám 5 ks na různých místech a rašení je v různém stádiu. |
 |
|
 |
Jaro se blíží, 7.2.2008 To je hezké, ale proč nám to sdělujete? Tady na rohu prodávají párky. |
 |
Postřik proti kadeřavosti, 30.1.2008 To se mi zdá trochu přehnané stříkat každých 14 dnů. Trochu moc chemie na ubohou zahradu. Mám broskve na chalupě, a tak termín volím dle možnosti o víkendu. (Nelze stříkat, když prší, fouká vítr a pod.) Podle mé zkušenosti (nikomu nevnucuji) stačí... celý příspěvek > |
 |
Krtek - a je to, 20.12.2007 Zkuste granule NORAT ATG. Právě teď, když je zima a oni nemají jinou potravu. Ale smiřte se s tím, že jen částečně zdecimujete jejich populaci. Nikdy je nevyhubíte úplně. |
 |
past na myš, 13.12.2007 Taková past se nechá udělat z vyšší plechovky např. od znojemských okurek. Přes horní okraj plechovky jde sklopný můstek (houpačka) např z překližky. Na konec můstku připevníte návnadu. Musíte můstek vyvážit tak, aby se sklopil a myš spadla do... celý příspěvek > |
 |
kdo krade vejce, 13.11.2007 Určitě kuna. Také já nacházím ve stodole občas vejce, celá i vypitá a několikrát za rok i sádrový podkladek. A kun je tam požehnaně. |
 |
Kanadské borůvky - pěstování viz minulé diskuse, 18.9.2007 Kdy je nejvhodnější období pro odebrání kořenového štěpu pro množení kanadské borůvky? |
 |
Kanadské borůvky - pěstování viz minulé diskuse, 14.9.2007 Ve kterém období se to má provést? |
 |
komáří larvy - likvidace, 27.7.2007 Asi jste přehlédl, že se jedná o žumpu! Ta je vždy fuj. Předpokládám, že se v ní nekoupete. |
 |
|
 |
komáří larvy - likvidace, 27.7.2007 Pokud si vzpomínám Dzmogam byly tablety, které po zapálení vyvíjely množství kouře zabíjejícího veškerý hmyz. Přestaly se vyrábět již v 70. letech,protože obsahovaly něco na bázi podobné DDT. Jako kluci, jsme s nimi blbli. To už určitě neseženete.... celý příspěvek > |
 |
Kočky - aha, lidská blbost je nesmrtelná, 26.7.2007 Jinak se dívá na kočky někdo s anglickým trávníčkem a záhonkem před okny a jinak někdo(jako já) ,kdo má členitou ovocnou zahradu s bohatým výskytem hryzců, častou imigrací krtků a letními "žňovými" nájezdy hrabošů. Pak oceníte kočku jako vytrvalého,... celý příspěvek > |
 |
Mrtvice?, 24.7.2007 Třináct let stará pěkná mohutná meruňka ještě poměrně bohatě odplodila, najednou se listy začaly kroutit a usychat. Po třech týdnech jsou úplně hnědé a suché a je po meruňce. Hryzec v tom není. Je to tzv."mrtvice"? Mohu na stejné místo vysadit opět... celý příspěvek > |
 |
Jakou sekačku?, 11.7.2007 Tuto odpověď jsem obdržel po dotazu, proč opravny nemají k dispozici po několik týdnů náhradní kolečka.
Dobrý den, s odvoláním na Vaši zprávu sdělujeme následující. V žádném případě se nejedná o jinou kvalitu strojů prodáváných v obchodních... celý příspěvek > |
 |
Jakou sekačku?, 10.7.2007 Já bych doporučil značku STIGA (Já ji koupil na Karlovarské v Praze). Důrazně varuji před nákupem v marketech. Cena je možná nižší, ale až dojde na reklamaci, nebudete několik měsíců sekat. Dále varuji pčřed značkou McCulloch. Koupil jsem ji vloni v... celý příspěvek > |
 |