Příspěvky uživatele - 51.22

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
potřebuji poradit, 22.10.2008
na chatě mám již přes 25 let asi tak 100 metrů plotu jen ze smrků.Jsou sázený tak 0,5 m od sebe a vysoké tak cca1,8m.stříhám každým rokem přírůstky 10-20cm.Jsou to zdravé stromy i bez hnojení.Je pravdou, že rostou tak 60m od řeky a nepotřebují tak... celý příspěvek >
I toto je Mountfield, 15.9.2008
moje řeč.
ne ten příspěvek je správný.Jen jste měla jmenovat i ty obchody, kde tyto srpy taktéž neměli.A myslím, že ten komentář prodavače byl docela vtipný, ikdyž přiznávám, že by mne možná v určité situaci mohl naštvat
ano, toto je názor, s kterým se musí souhlasit.Tak si myslím nakupuje většina lidí.Je proto s podivem, že lidé, kteří i opakovaně koupili špatnou věc, jdou na to samé prodejní místo, anebo jiní, kteří i nekoupili ani jeden výrobek, ale zaručeně vědí,... celý příspěvek >
můžete mi tedy vysvětlit, proč tam všichni ti svéprávní chodí nakupovat?pořád mi to nějak uniká
ok, pak bych tedy očekával jen určitý okruh zákazníků, kteří tento fakt akceptují se všemi možnými aspekty
kvalita firmy je asi dobrá, jestliže tak dlouho funguje a rozšiřuje se.Otázka prodeje a kvality výrobků je věc druhá.Já jsem chtěl pouze poukázat na to, že lidé sice na tyto výrobky nadávají, ale steně si je kupují.Říkají, že nejsou profi, ale... celý příspěvek >
nikdo po vás nechce žmoulání čepice a úklon až k zemi, jen jsem poznamenal, že se slušností lze ledasco vyřešit.Jestliže to stavíte tak, že zákazník si může dovolit vše, pak je to ovšem jiná
já nechci M.nijak obhajovat.Koupil jsem toro sekačku-odešel po hodině pojezd.Pilu mi přivezli s volným řetězem, že téměř neseděl na liště a bez benzínu-a prý ji ráno zkoušeli... atd.Ale všechny závady bez problémů odstranili a bez finančních... celý příspěvek >
Doporučte strunu, která se nespéká, 9.9.2008
dobrý den, chtěl bych se zeptat, zdali tato diskuze je i k elektrickému vyžínači.Vlastním Johnsered 2500 v elektrice a mám stejné problémy.Děkuji
Bývalý septik jako nádržka na deštovou vodu, 28.6.2008
právě v tom je ten problém.Ponorná čerpadla vrelaci cca2-3 tis.nejsou tlaková, a tudíž vám to nerozhýbe postřikovač.Ale jelikož na zalévání trávníku je třeba alespoň 10 l vody na čtverečný metr, tůjky obdobně, je lepší-alespoň si to myslím a... celý příspěvek >
Bývalý septik jako nádržka na deštovou vodu, 27.6.2008
paní Jano, já si myslím, že když zavěsíte jakékoliv levné ponorné čerpadlo asi tak 10cm nad ten písek či jiný-bordel-,tak můžete čerpat ostošest.Já to mám takto ve vlastním rybníčku-asi 50cm bahna a písku-již několik let a bez problémů.Plovák zajistí... celý příspěvek >
ořešák nemá stále listy, 14.6.2008
to vysvětlení má svoji logiku.Děkuji.Domníval jsem se, že si vytvoří svůj kořenový systém, ale už jsem nedomyslel pozdější komplikace.Možná kdybych ten pařez odstranil dřív...,ale to je samé kdyby.Zasadím nové a děti si chvilku počkají.
ořešák nemá stále listy, 13.6.2008
co tedy zvolit za postup?postřik nebo pilu?
ořešák nemá stále listy, 12.6.2008
opravdu se nenajde nikdo, kdo by to věděl?
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika