|
Příspěvky uživatele - 64.23
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Černí broučci v kočičí srsti, 15.7.2008 Dobrý den, máme doma 2 dospělé kočky a 2 dvouměsíční koťata. Před 4 dny jsem si všimla, že koťatům v srsti běhají placatí cca 2-3 mm velcí broučci. Jsou tmavě hnědí až do černa. Těch broučků tam mají hodně a srst mají plnou černých teček... celý příspěvek > |  | Květilka cibulová, 28.5.2007 Měla jsem cibuli napadenou Květilkou cibulovou, podle různých příspěvků, které jsem o tomto škůdci našla, jsem všechnu cibuli vyryla a zničila. Ráda bych si na tento záhon dala saláty a kedlubny. Chtěla jsem se proto zeptat, zda mám tento záhon nějak... celý příspěvek > |  |
|  | Cibule, 28.5.2007 Prosím o radu. Už asi tak týden pozoruji cibuli na zahrádce, má zkroucenou nať, která leží na zemi. Dnes jsem koukala, že dokonce je některá nať už uhnilá. Prosím poraďte mi co s tím? Je to něčím napadené? Děkuji |  | Kanadská borůvka - cererit, 2.5.2007 Minulý rok jsem dostala 2 velice malé keříčky kanadských borůvek, zasadila jsem je do rašeliny a hodně zalévala jak jsem vyčetla na těchto stránkách. Každý keříček vyhnaly 2 velké pruty a od země vyráží několik drobných proutků. Chtěla jsem se zeptat... celý příspěvek > |  | Hnojivo cererit, 20.9.2006 Dostala jsem hnojivo CERERIT a chtěla bych se zeptat, jaké rostliny se s ním dají hnojit. Děkuji |  |
 |
|
|
|