Příspěvky uživatele - 199.234

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dolmar nebo Solo, 18.12.2008
A proč Hitachi?Tuto značku nepreferuji, to raději Komatsu Zenoah.
Dolmar nebo Solo, 17.12.2008
Křovinořez Solo 142 nebo Dolmar 4010.Nemohu se rozhodnout, servis mám v místě u prodejce.Kdo poradí?            Děkuji
Výběr křovinořezu, 16.12.2008
Na výběr křovinořezů zde byla již řada příspěvků, ale zatím mě nepomohla.Váhám mezi značkou Hitachi CG47EY(dříve Tanaka TBC 600) nebo SOLO 142.Oba jsou profi, cenově takřka totožné.Servis na oba stroje mám v místě.Může mě někdo... celý příspěvek >
výběr profi křovinořezu, 11.9.2008
Dobrý den, uvažuji, že ještě letos koupím profesionální křovinořez a byl bych velice rád, pokud by se se mnou mohl nějaký odborník nezávisle podělit o zkušenosti. Vzhledem k tomu, že vlastním velké plochy luk, rozhodl jsem se pro výběr... celý příspěvek >
Cub Cadet CC1025 RD-N, 19.8.2008
Uvažuji o tomto typu zahradního traktoru.Jeho výbava je v ceně (113 990Kč)za kterou se prodává super.Někteří prodejci k němu za stejnou cenu přidávají vozík a křovinořez v součtu za cca 14 000Kč. Má s tímto typem někdo zkušenosti?Nebo mám raději... celý příspěvek >
Výběr zahradního traktoru, 5.8.2008
Rozhoduji se mezi typy AGS Starjet 102-18(p3) a Wisconsin W2938-102 Riviéra.Kdo poradí pro který se rozhodnout a proč?            Děkuji
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika