|
Příspěvky uživatele - 224.8
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Skvrny na listech jabloní, 11.7.2008  Mam take skvrny na listech jablone a zda se mi, ze jsou jine nez ty, co tu jsou na fofografiích. Poradite mi prosim, co je to za chorobu a jak na ni? Obrazky jsou z jednoho stromu. Dekuji k. |  | co s angreštem?, 26.6.2008 Mohl by mi někdo poradit, co mám dělat, když mi málo plodí angrešty? Mám pod jabloněma zasazené už 6let keřové angrešty, nikdy neměly obsypané větve, ale letos je to katastrofa a u jednoho stromkového který mám druhým rokem je to stejné, přitom loni... celý příspěvek > |  |
|  | Sekačka Al-ko, Honda ne HQ? - do 15 000Kč, 23.5.2008 tak jistě víte, co myslím, potřetí to zkoušet psát správně nebudu! |  | Sekačka Al-ko, Honda ne HQ? - do 15 000Kč, 23.5.2008 Bože, Husvarnu! co to bylo za šotka? :-) |  | Sekačka Al-ko, Honda ne HQ? - do 15 000Kč, 23.5.2008 Předevčírem jsme koupili Suqvarnu R 52 S. Můžu jen doporučit!!! Cena 14.540 Kč, záběr 52 cm, výhoz + koš + mulčovač, motor Briggs a Stratton Quantum XMR 60. Má silný motor, výkon 6 HP, kuličková ložiška, ocelový podvozek, ergonomickou rukojeť.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|