|
Příspěvky uživatele - 224.8
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Založení trávníku ješte letos, 12.10.2009 Díky za naději :) Snad se počasí udobří a půjde to. Váleli jsme po výsevu, půjčený válec stále máme, tak ho ještě použijeme. |  | Založení trávníku ješte letos, 11.10.2009 Dobrý den. Máme podobný problém, trávu jsme riskli a zaseli před 10 dny, nyní vyklíčila, je tak 3 cm vysoká. Při dnešní předpovědi počasí (sníh, zavěje a velmi nízké teploty) se mi udělalo špatně. Oseli jsme poměrně velkou plochu a použili... celý příspěvek > |  |
|  | Stihl MS 190 - jednoručka - dotaz, 5.10.2009 Podle videa to vypadá, že pila saje přímo do klikové skříně nebo je tam nějaký kanál? |  | Stroje danske značky Texas. Zkušenosti?, 28.7.2009 Děkuji panu J.S. za spolupáci, vše jsem vyzkoušel, jiskra stále slabá.Takže jsem napsal email do Vizovic, dostal rychlou odpověd, v pátek v poledne jsem cívku objednal a v pondělí přišla poštou.Namontoval jsem cívku, jiska pěkná a křovinák opět... celý příspěvek > |  | Stará sekačka PS50 Agro, 12.7.2009 Prosím, mám dotaz na tuto sekačku.Je stará asi 15 let a motor je asi vyběhlí.Zajímalo by mne jestli by pomohlo nalít do oleje keramický utěsnovač za cca 1000kč.Olej musím dolévat skoro jako do pily.Nádrž benzínu a dolít olej.Jinak sekačka je... celý příspěvek > |  | Bruska na řetěz, 3.7.2009  Mám tuto brusku asi rok(Einhel SKS 85E).Brousím s ní řetězy na tři pily a zatím pohoda.Podle mne na domácí použití tato bruska úplně stačí.Udělal jsem menší úpravy jako Pan J.S.Není umění koupit brusku za 3000 a více pak se na ní chodit koukat do... celý příspěvek > |  | Jak zachránit stromek?, 25.6.2009  Dobrý den, na podzim zasazený jehličnan na jaře krásně obrazil, ale před 10 dny takto svěsil nové přírůstky a odspodu začal reznout a opadavat. Poradí někdo zkušený, jak mu pomoci? Je v řadě mixu jehličnanů u plotu jediný takto "nemocný".... celý příspěvek > |  | Lukon Glads, 6.6.2009 Dobrý den,
také jsem u LG objednala spoustu kytiček, asi za 1500,-Kč. Přišly v hrozném stavu, spoustu se jich vůbec neujalo. Reklamovala jsem a i když to bylo "náročné", peníze na kterých jsme se domluvili poslali zpět. Ale to jsem... celý příspěvek > |  | Borovice Jeffreyova, 21.5.2009 Děkuji pana Josefe, asi máte pravdu v tom, že uvedé výšky borovice dosáhne bůchvíkdy. Zatím je ozdobou zahrady, žádné výkopy kolem ní se neplánují. Hlavně aby mi ji nezaevidovali nějací úředníci jako památný strom! Ale s tím si já starosti zatím... celý příspěvek > |  | Korejská jedle, 21.5.2009 Doplňuji informaci o semenech. Dají se také koupit. Máme jich doma asi 20 ks, vzcházely pomalu ale rostou už druhým rokem v bedýnce. Čekáme co z nich bude. A hlavně kam je dáme. Rostou hodně vysoké. Zdravím Jana. |  |
|  | Pěstování jehličnanů ze semen, 21.5.2009 Přečetla jsem všechny příspěvky o pěstování ze semen. Prozradím Vám jak to dělá můj muž. Když chodí v zimě se psem do lesa tak nanosí spoustu šišek: borových, smrkových i modřínové. Navrší mi je na síťové rámečky, které mám na sušení bylin, hub,... celý příspěvek > |  | Borovice Jeffreyova, 21.5.2009 Máme na zahradě 14 let starou krásnou borovici Jeffreyovu /3 lehlice, voní po pomerančích/ je vysoká asi 7 m. Zjistila jsem, že může dorůst až 45 m. Ještě bychom na ni dosahli ze žebříku a šla by zkrátit na vrcholu aby tolik nerostla. Je to asi... celý příspěvek > |  | Hlohyně a hryzec, 20.5.2009 Loni na jaře jsem zasadila pěkné sazenice hlohyně šarlatové. Dala jsem pod ni černou propustnou folii a zasypala lesní kůrou. Krásně se ujaly, kvetly i plody se na podzim objevily. Letos na jaře dlouho neobrážely, zdají se mi menší než na podzim,... celý příspěvek > |  | Objednávka od Starkla, 16.5.2009 Včera jsem si na poště vyzvedla zásilku objednanou u Starkla. Moc jsem se těšila na množství nových přírůstků do zahrady (3 ovocné stromky, živý plot z ibišků, jasmín, nějaké skalničky, popínavé jahody, plamének, oleandr,... celý příspěvek > |  | Merunka do male zahrady, 23.4.2009 Dobrý den, mám dotaz, kolik místa potřebuje kolem sebe meruňka maďarská?Díky S. |  |
 |
|
|
|