Příspěvky uživatele - 66.205

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co to vlastně vyrábím, kompost?, 25.11.2008
Uvítal bych příspěvky dalších zahrádkářů, kteří nasadili do kompostiště kalifornské žížalky, aby jim urychlily přeměnu různorodého substrátu "co zahrada a dům dá" na jakostní hnojivo.  Jaké jsou zkušenosti a výsledky? Jak se žížalami zacházejí?... celý příspěvek >
Kalifornské žížaly, 14.11.2008
Moc děkuji za promptní a plnohodnotnou odpověď.   Taky jsem si myslel, že mezi Eisenia andrei a   Eisenia foetida   nebude rozdíl. Hlavně, že makají dobře. Dal jsem se do vermikompotování nedávno a to jejich... celý příspěvek >
Co to vlastně vyrábím, kompost?, 14.11.2008
Pro pana Jarika a všechny ostatní diskutující, kteří dosud pracně přehazují materiál na kompostišti :  Není třeba se dřít, není třeba čekat rok - dva na hotový kompost.  Vysvětlím : Udělají vše za vás kalifornské žížaly (Eisenia... celý příspěvek >
Kalifornské žížalky, 13.11.2008
Dobrý den vážení znalci pracovitých žížalek. Věděl by někdo a napsal více o tom, zda na výrobu vermikompostu čili naturhumusu jsou lepší a výkonnější kalifornské žížaly (Eisenia Andrei)  nebo žížaly hnojní (Eisenia Foetida)? Děkuji za... celý příspěvek >
Kalifornské žížalky, 12.11.2008
jsou výkonné a udělají práci za vás,  nemusíte pracně kompost přehazovat.  Jejich výrobek (trus) je mnohem mnohem lepší hnojivo než cokoli jiného. Nejlépe mi při mých začátcích pomohli ochotně diskutující pan Jardín a pan Láďa.  Oběma... celý příspěvek >
Kalifornské žížaly, 7.9.2008
Vážený zahrádkáři Tomáši, jsem ve stejné situaci jako Vy.  Vermikompostování v plastickém kompostéru v paneláku v garáži nebo v koupelně považuji za   hračičkářství,   většina zahrádkářů přece potřebuje   mí někde... celý příspěvek >
Vážený pane Jardin (Zahrado), moc se mi líbí Vaše tři fotky Julínek a rád bych se propracoval k takovému stavu jako už dnes máte Vy. A CO TAKHLE ZIMA? Jak je chráníte proti úhynu? Jak je nakrmíte dostatečně předem? S... celý příspěvek >
Vážený pane Láďo, děkujeme   za to, že jste reagoval a odpověděl radou začínajícím  "vermikompostérům-laikům" Pročetli jsme na internetu dost materiálů, ale většinou jsou to obecné teorie. My zahradkáři, penzisté co bydlíme v... celý příspěvek >
Kanadské žížaly - nebo spíš kalifornské, 7.9.2008
Chtěl bych založit vermikompostování, ale ne v umělém kompostéru, ale na zahradě. Mám k dispozici ohradu 200x200cm, přehrazenou napůl. A )  Domnívám se, že jednu polovinu bych postupně plnil sekanou trávou, veškerou zelenou hmotou ze... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika