|
Jakou jabloň?, 26.3.2009 Žádnou jablon nesázím! Na Vysočině jabloně nejdou. |
 |
kvalitní kniha, 26.3.2009 kde je podrobný popis jak se stříhají ovocné stromky, tvarují korunky, štěpování,atd. Děkuji |
 |
|
 |
Má to cenu?, 26.3.2009 Na Vysočině? |
 |
Má to cenu?, 26.3.2009 CHci si zasadit víno, má to ale cenu když to bude na východní stranu? |
 |
bude to k jídlu?, 15.12.2008 Dobrý den.Mám ještě něco.Nikde jsem nenašel co z udírnou po vyuzení: Jak vyčistit a čím? Děkuji. |
 |
bude to k jídlu?, 15.12.2008 A ještě se chci zeptat jak dlouho maso vydrží ve sklepě při teplotě 6stupnů? |
 |
bude to k jídlu?, 15.12.2008 Omlouvám se, samozřejmě překlep.A děkuji |
 |
pálení z hrušek - vedení kvasu, 14.12.2008 Sundáváte víko až před pálením?A jak poznáte, že je kvas hotový k vypálení? |
 |
bude to k jídlu?, 14.12.2008 Zdravím uzenáře.Mám dotaz-naložil jsem maso(kotleta, bok)doba naložení 18dnů, vím nic moc, ale to není to nejhorší, v průběhu maso začlo opravdu smrdět tak jsme maso opláchli a znovu dali do škopku.Při samotném uzení-teda jestli se tomu dá říkat... celý příspěvek > |
 |
Stříhání borůvek, 8.9.2008 Tak to ste mě moc neporadil.Poprosil bych odborníka Pana Vysloužila nebo chemika. |
 |
|
 |
Stříhání borůvek, 7.9.2008 Dobrý den.Potřebuji poradit kdy a o kolik mám zastříhnout borůvku?.Na jaře jsem zasadil 4 keříky Kanadských borůvek, květy jsem odrbal a dnešním dnem mají nejdelši výhony 130cm a sílu 1cm.O kolik mám tyto výhony zkrátit a kolik jich má být na jednom... celý příspěvek > |
 |
Na listech borůvky se objevili, 7.7.2008 Dobrý Den.Na listech kanadské borůvky se mi objevili z druhé strany nácí žlutí broučci nobo neco takového.Je to na každém listu.Jsou to mšice nebo co by to mohlo být?A čím to zničit?.Děkuji. |
 |
Kvas z třešní, 1.7.2008 Med do kvasu je prý pěkná blbost, ničemu nepomůže. |
 |
borůvka, 17.6.2008 Díky.Diskusi o borůvkách už mám přečtenou.Tak že stříhat až na jaře.Neukázal by jste svoje keříky? |
 |
jaký křovinořez, 17.6.2008 Jedině STIHL FS 100 trojnůž.Super mašinka za 14000kč. |
 |