|
Kdepak jsou včely?, 24.6.2009 Nám se čmeláci usídlili mezi cihlami v hospodářské budově.Manžel zrovna dodělává omítku a tak část jedné stěny asi hotová nebude.Nevíte kdy a jestli vůbec opustí hnízdo?Byla by škoda je tam zazdít. |
 |
Pes a bouřka, 24.6.2009 S tím že špatně slyší máte pravdu.A aby nám kotec ještě vydržel a dal se použít, když potřebujeme psa zavřít v případě návštěvy, tak jí teď zavíráme do sklepa a tam je spokojená.Ve sklepě trávila i část zimy, když byl velký mráz.Ony jí totiž zlobí i... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Pes a bouřka, 21.6.2009 Dobrý den.Máme 12-ti letou fenu něm.ovčáka a čím je starší tím více se bojí bouřky.Teď už je v takovém stavu že když začne víc pršet tak se dobývá z kotce ven.Kotec je starý jako ona a teď během 1 měsíce ho úplně rozkousala.Má dvě strany z prken a ta... celý příspěvek > |
 |
Zežloutnutí listů, 21.6.2009 Nám při nákupu broskvoně poradili, že kdyby se nám zdálo že se stromek špatně ujímá, tak ho zabalit na pár dnů do igelitového pytle.Průhledného. |
 |
Sušička, 19.6.2009 Dobrý den.Koupila jsem si sušičku a při prvním spuštění jsem zjistila, že vydává zvuk jako by o něco drhla.Nikdy jsem žádnou neměla, tak nevím jestli to má být či ne.Jde o ETU 3300.Nemáte ji někdo?Jana |
 |
Dendrobium nobile, 3.6.2009 Chtěla bych se zeptat, kdy je nejvhodnější doba na přesazení dendrobia nobile.Koupila jsem kvetoucí rostlinu začínají růst nové pahlízy, ale nevím jestli ji můžu nechat v substrátu ve kterém byla zakoupena nebo ji raděj přesadit.Díky |
 |
Listy u Phalenopsis, 31.5.2009 Chtěla bych se zeptat jestli mi někdo poradí- na phalu jsou na listu zespod černé fleky jestli to je nějaká choroba a co může být příčinou dík Emka |
 |
Je tu znalec ptactva?, 26.5.2009  Taky to tipuji na čížka.Máme je na zahradě taky.Jana |
 |
Břečťan - rád by se plazil po zemi, ale na fasádu nechce, 7.5.2009 Dobrý den, V jedné diskusi jsem tady četla že břečťan nemá rád bílou barvu.Nemáte bílou omítku?Jana |
 |
Tak co, už zmrzli?, 29.4.2009 Zdravím, už jsem našla první slimáky.Schované pod nízkými floxy.Zašívali se tam i vloni a tak jsem s těžkým srdcem všechny floxy zlikvidovala.Jana |
 |
|
 |
I toto je Mountfield, 27.4.2009 Taky jsme koupili u Mountfieldu sekačku vloni na podzim už po sezoně.Letos po prvním nastartování manžel zjistli že má nízké otáčky a střílí do výfuku.Tak jsme jí jeli reklamovat.Technik nejdřív sekačku naklopil aby se podíval zespodu a pak nám řekl,... celý příspěvek > |
 |
Plodová zelenina, 25.4.2009
|
 |
Zahradní kala, 24.4.2009 Tak od února mám zasazenou kalu asi 10cm hluboko.A ono pořád nic neroste.Přitom už byla trošku narašená.Jak dlouho to trvá než vyroste?Jana |
 |
Africká fialka?, 18.4.2009 Děkuji vám.Jana |
 |
Africká fialka?, 18.4.2009  Znáte někdo název této kytičky?Asi bude příbuzná africké fialce.Namnožila jsem jí z listu. |
 |