|
Sametka podzimní - Trombicula autumnalis, 26.8.2009 Dobrý den.Už jsem tu párkrát četla diskuzi o sametkách.Chválabohu je u nás nemáme.Ale dnes jsem v katalogu fa. Just narazila na insekt spray který má účinkovat na spoustu hmyzu.,ůdajně vyzkoušený i v tropech.učinek trvá až 12hod.Mají i stránky na... celý příspěvek > |
 |
Sušené ryngle?, 24.8.2009 Dobrý den.Dají se sušit ryngle?Letos jich máme hodně a zavařit moc nejdou, jsou pak moc měkké.Knedlíků mám už zamražených dost, mám i přesnídávky a tak mě napadlo jestli se dají usušit.Jana |
 |
|
 |
Dají se na zahradě chovat čmeláci?, 24.8.2009 Taky na vcelky.cz je návod jak postavit čmelákům ůlek. |
 |
Hruškové recepty, 24.8.2009 Záleží jak máte sladké ovoce.Já měla hrušky sladké a tak se mi přesnídávka zdála sladká až moc.Teď zrovna dělám jablkovo-rynglovou.Zavařuji při 85°C asi 15 minut.Plním horké a hned zavařuji.Taky jsou výborné povidla z hrušek.Jana |
 |
Hruškové recepty, 24.8.2009 Na 3kg očistěného ovoce 300g cukru a 2 vanilkové pudinky.Ovoce malinko podlejete a rozvaříte.Do rozvařeněho přidáte cukr a svaříte.Pak necháte trochu vychladnout a rozmixujete(já používám tyčový mixér).Dáte znovu vařit v trošce vody rozmícháte... celý příspěvek > |
 |
Hruškové recepty, 23.8.2009 Dětské přesnídávky? |
 |
Honda HRX 537 VYE - najnovsi model. Doporucujete kupit?, 23.8.2009 Prosím o sdělení zda by jste si koupil tuto hondu dnes a sdělil název obchodu v bielsko bialej.
Díky Jan |
 |
Kde koupit čmeláky na opylení, 23.8.2009 Zkuste se podívat na vcelky.cz Je tam návod jak udělat čmelákům hnízdiště. |
 |
Rybíz a josta, 20.8.2009 Právě že jsem se tam koukala.Jinak bych vám to nenavrhla.Naskočí vám stránka s magazínem a dole pod ní jsou názvy jednotlivých diskuzí právě o řezu rybízu a josty.Jana |
 |
Rybíz a josta, 19.8.2009 Zadejte si sem do vyhledávače řez rybízu a najdete spoustu rad.Jana |
 |
|
 |
Lilek jasmínokvětý, 15.8.2009 Dobrý večer.Letos mám poprvé tuto kytku a zajímalo by mne, jestli se množí řízky, právě teď jako muškáty.A co s ní na zimu?Zakrátit výhony?A pak s ní třeba do garáže a občas podlít?Děkuji za každou radu.Jana |
 |
Rhynchostylis a Catasetum, 15.8.2009 Pane Jiří to ji nemám ani rosit?Jinak dík za radu já bych ji dnes namočila takže rada přišla včas Míla |
 |
Rhynchostylis a Catasetum, 14.8.2009 Dobrý den, chtěla bych radu, včera jsem koupila ve vyprodeji vandu má několik kořenu uhnilých, které jsem odstranila a ošetřila previcurem, jak se mám o ni dále starat aby mi rostla-myslím teď po ošetření jestli ji múžu máčet nebo jak dlouho nechat... celý příspěvek > |
 |
Pěstování orchideí, 9.8.2009 Moc díky za radu, budu se řídit vašim doporučením, ale u jedne jsem už kořeny trochu zkrátila tak musím doufat, že se nic nestane, ale bylo jich tak moc, že se mi nevešly ani do květinače 16 cm.Dřžte mi palce Dík |
 |
Pěstování orchideí, 8.8.2009 Zdravím všechny pěstitele orchidejí a mám dotaz-při přesazování phalenopsisu můžou se zdravé kořeny zkrátit, když je jich hodně?Nebo raději volit stále větší květináče.Milka |
 |