|
Příspěvky uživatele - 92.213
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sametka podzimní - Trombicula autumnalis, 6.9.2008 Taky jsem nikdy nenašla "hnízdo" a pokousaní jsme, i když jsem letos překopala půlku zahrady a trávu budu teprve sít. Připojuji se tedy k otázce - jak je najít?
Ale přidám svou trochu do mlýna - kamarádka lékařka mi poradila užívat prášky... celý příspěvek > |  | Kompostér, 4.4.2008 ... a ještě mě napadá - neměla bych tedy koupit rovnou druhý (stejný) kompostér? Bude to na zahradě vypadat líp, než když za půl roku zjistím, že 600 l na 600 m2 nestačí a budu muset koupit jiný. Nebo je to blbost a běžně se používá jen jeden (i když... celý příspěvek > |  |
|  | Kompostér, 3.4.2008 Děkuju Vám oběma, taky mě pak napadlo, že kdybych vyvrtala díry, tak by jima zase víc vysychal. Tak budu odklápět |  | Kompostér, 3.4.2008 Dobrý den, koupila jsem kompostér 600 l, doufám, že bude stačit na zahradu asi 600 m. Jen je mi divné, že má nepropustné víko, když se přece má kompost i zalévat. Mám do něj navrtat díry, aby se tam dostal déšť, nebo to v kompostéru funguje jinak?... celý příspěvek > |  | jaká DPH, 17.3.2008 Dobrý den, od 1.1.2008 platí nový zákon, ale nikde nemůžu zjistit, jaká DPH je pro stavbu bazénu u stávajícího rodinného domu (do 350 m2, tedy "sociální bydlení"). Zdá se, že by to mohlo být 9 % a ne 19 %. Poradíte? Díky. |  | Kosatce, 5.3.2008 Ahoj, rozrostla se mi zahrada a mám málo místa na plném slunci. Co s kostci, které plné slunce potřebují? |  | Náročnost péče o zapuštěný bazén, 5.3.2008 Díky za informace i ochotu. Pokud byste se mohl o Velikonocích stavit a povědět mi víc, bylo by to fajn. Napište mi na adresu taughannock@seznam.cz. Majka |  | Náročnost péče o zapuštěný bazén, 1.3.2008 No to právě ještě nevím. Šachta u bazénu (pod zemí) se mi moc nelíbí, ale do přístřešku bych to musela táhnout asi 10 m (+8m kolem bazénu). Taky jsem slyšela, že je lepší podzemní, aby bylo čerpadlo pod úrovní vody. Co považujete za lepší Vy?... celý příspěvek > |  | Náročnost péče o zapuštěný bazén, 1.3.2008 Bazén bude plastový, 7,5 x 3,5. Za typ na čerpadlo děkuji. Majka |  | Náročnost péče o zapuštěný bazén, 1.3.2008 Já jsem psala, že jenom uvažuju o tepelném čerpadle z Mountfieldu - teď ho nabízejí asi za 24 tis., jinde jsem levnější nenašla, spíš o hodně dražší. Bazén i všechno ostatní řeším jinak. Co poradíte? |  |
|  | Náročnost péče o zapuštěný bazén, 29.2.2008 Pane Svojanovský, já za kytičku děkuju.
Jaké úpravy jste měl na mysli? Jaká vylepšení a zjednodušení jsou možná? (při stavbě bazénu)
Díky, Majka |  | Náročnost péče o zapuštěný bazén, 29.2.2008 Milí přátelé,
moc děkuji za Vaše názory - dnes jsem se konečně odhodlala a bazén objednala. Otázkou, zda to zvládnu, jsem hlavně myslela fyzicky (ale finančně trochu také). Někteří mě strašili, že ta technika je složitá (spousta páček a hejblátek),... celý příspěvek > |  | UV ochrana vody v bazénu-tip na ceny, 17.2.2008 ... a co ozonizace vody? Je lepší, než UV? |  | Náročnost péče o zapuštěný bazén, 17.2.2008 Ahoj, jsem samotná ženská s dětmi a přemýšlím o pořízení bazénu. Zvládnu péči sama? Podělíte se o zkušenosti? Díky, Majka. |  | Polystone - capri-metallic, 8.2.2008 Dobrý den, ráda bych pořídila plastový bazén polystone ve verzi capri-metallic, ale slyšela jsem, že celkově takový bazén působí moc tmavě. Mám někdo zkušenosti? Nebo by mohl poslat fotky? Nebo mě dokonce dovolil podívat se? Děkuji, Blanka |  |
 |
|
|
|