|
Příspěvky uživatele - 210.175
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
cibulky, 13.9.2006  Děkuji Jana |  | cibulky, 11.9.2006 Dobrý den, chci se zeptat, zda je možné cibulky narcisů, hyacintů, tulipánů apod. které zsadím teˇna podzim nechat v zemi celý rok? Nebo je nutné po odkvětu cibule vyndat a na podzim zasadit znovu. cibulky chci ponechat na stejném místě, například... celý příspěvek > |  |
|  | Hortenzie, 11.9.2006 Dobrý den, ve vašich radách ohledně hortenzií jsem se dozvěděla, že kvetou z loňského dřeva, proto nesmí vymrznout, ale prosím poraďte jak ji uchránit před mrazem? mám ji na zimu obalit netkankou, nemo slámou? Děkuji Jana |  | Vypěstování broskve z pecky, 11.9.2006  Dobrý den, měla jsem na zahradě 7 broskvoní z pecek, 5 stromů a dva keře. Nevím proč rostlo každé jinak, zahrádku jsem tak již koupila, ale na keřích bylo broskví méně, ale krásné červené a jen o něco málo menší nežli koupené, zato na vzroslích... celý příspěvek > |  | angrešt a rybíz, 11.9.2006  Dobrý den, prosím poraďte, jsem ,,začátečník", loni na jaře jsem zasadila keříčkové angrešty a rybízy, obojí červené, odrůdy nevím. Zatím jsem zjistila, že se stříhají jako dvouleté, ale nevím přesně kdy a jak. Rybízy už odspodu dřevnatí, ale... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|