Příspěvky uživatele - 204.28

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou příručku pro roubování?, 19.4.2008
Skuste na internetu najít dendro.mojzísek.cz tam jsou všechny dřeviny které jdou roubovat a jak množit.
Přesazování jehličnanů?, 19.4.2008
Nemáte uvedeno jestli jsou to vysazené už vzrostlé nebo semenáče dvouleté v tom je rozdíl malé dvouleté jdou snadno ale více leté hůře je třeba udržet kompaktní kořenový bal a to je na tom těší i na váhu tak si vyberte.
Noční mrazíky, 19.4.2008
Teť je horší déšť nelítají včely je zima tak se asi neopylí květy příští týden se má znovu ochladit tak uvydíme co bude.
Zahrada je hra, 19.4.2008
Schlédl jsem tento pořad když jej opakovaly musím říct že jsem stoho stříhání nic nevyděl protože detajly nebyly dostatečné aby se mohl člověk poučit doba řezu také opožděná tak nic moc to ukazovaly řez z Mělníka ze zahradnické školy tam byl profík a... celý příspěvek >
pupeny borovice, 7.4.2008
Jde i řezat do dvouletého dřeva jen musí být na něm jehličí ale zelené u poslednich jehlic vyrostou nové pupeny můžete vylamovat i všechny pupeny narostou nové ale ne na tom samém místě vždy kolem původniho pupenu borovice pak tvoří kouličky nebo... celý příspěvek >
jalovce - rez hrušňová, 7.4.2008
Původní naše jalovce rez neměly ale čínský jo a také chvojka klášterská napadené větve uřezat a spálit nebo postříkat Bajkorem nebo jinými postřiky na strupovitost.Nejvíce jalovců je v parcích sám jsem minulí měsíc prořezával měský park s jalovci... celý příspěvek >
Přeroubování arónie, 7.4.2008
V lese roste jako podrost mnoho jeřábů ale teť je jiš narašený a aronie také nejlepší je roubovat v únoru a březnu kopulací nebo v létě v červenci až srpnu dokut je míza do boku jako angrešt.
Stříhání- prosím o radu, 26.3.2008
Ten pahýl by jsem uřízl celý jestli na něm není žádný pupen, vrchní výhon zakrátit na 5 pupenů spodní na dva pupen směřuje ven s koruny ten vrchní do koruny na ránu po pahýlu a musí být korunka zase vytvořená jako byla jen se tím oddálí plození... celý příspěvek >
Durman, 3.3.2008
Jo a tu odnož můžeš odříznout, bude mít asi kořínky a poroste.Já tvrdím,že durman je plevel, roste ze semen, z řízků větviček a dokonce i z omrzlého stromku vyrazil ze země nový  / vyhodila jsem ho na kompost a ještě ten rok přerostl své kolegy... celý příspěvek >
Durman, 3.3.2008
Vůbec se neboj s ním cokoli udělat, teď,když je nakvetlý,bych ho šetrně přesadila do dobrého kompostu a dala na světlo okolo 15-ti stupňů.Durman je odolný,potřebuje jen dobrou zem, hodně vody a v sezoně hodně hnojit.Přes zimu mu stačí chladná... celý příspěvek >
skleník - vápno, 27.2.2008
Skuste skleník pořádně prolít a posypat Dusíkatým vápnem mírně zapravit a zakrýt folii nechat asi tak 14 dnů pak vyvětrat a máte vápnění i desinfekci hotovou na sáčku je návod na použití jsou to granule černé.
ovocnictví v polit. okr. kutnohorském dle stavu z r. 1910-11, 27.2.2008
V Plzni v antikvariátu jsem asi před 10 lety také vyděl Říhovo České ovoce snad všechny díly asi za 1200Kč když jsem tam přijel další týden byly pryč.
rouby - astrachán nebo červené hedvábné, 25.2.2008
Skuste se zeptat na internetové adrese Staré odrůdy tam by měli mít i stromky hotové.
Řez po prvním roce po výsadbě, 25.2.2008
Když řežete boční větve na vnější pupen musí se korunka rozevřít sama a když začne plodit větve se skloní sami. Plodné odrůdy mají již několik plodů druhým nebo třetím rokem podle intezity řezu.
Broskvoň do vyšší nadmořské výšky, 17.2.2008
V loni z jara jsem měl také obalenou broskvoň freš folii a na hoře byla netkaná textilie a topil jsem propa-butanem a stejně zmrzla celá úroda odumřela i část větví bylo tři dny při zemi -7°C ve dvouch metrech kolem -5°C nebylo to nic platné... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika