Příspěvky uživatele - 119.76

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
vypěstování kytiček ze semen hvozdík a smílek, 23.4.2008
Dobrý den. Se smílkem nemám žádnou zkušenost, ale hledík pěstuji ze semínek každý rok. Asi tak začátkem dubna je vyseju do minikontajnerků a dám za okno. Během měsíce vyrostou a začnu je otužovat na balkoně. Asi za 14 dní je přepíchám do záhonku... celý příspěvek >
Meduňka, 23.4.2008
Medunku můžete pěstovat i doma, venku se jí však daří lépe. Pokud jí dáte na balkon či za okno do většího truhlíku, bude bezproblémů venku i přezimovat. Já jí takto pěstuji na balkoně i několik let. Na zahradě v záhonu roste jako drak. Rozrůstá se... celý příspěvek >
Hledám keř, 23.4.2008
 Tavolník na zahradě mám - a letos jště nekvete...
Hledám keř, 23.4.2008
magnolie???
Hledám keř, 23.4.2008
 Bílé květy má letos touhle dobou i šeřík či kalina...
Odstranění pařezu, 22.4.2008
Manžel dostával menší pařezy ze země tzv. hucukem. Přidělal hentý oný bazmecht mezi pařez a cosi a pak pařez vyvrátil. Větší pařezy se obkopaly a pak uřízly pod úrovní země a zasypaly. Jestli to ale obrazí znovu, tak mě povezou... Jeden pařez... celý příspěvek >
Jitrocel kopinatý, 22.4.2008
Při nachlazení neznám nic lepšího do čaje místo cukru  Z kila jitrocele mám každý rok tak 1,5 - 2 litry listí v lahvi
Jitrocel kopinatý, 22.4.2008
Pěstuji si kdejakou bylinku, ale na jitrocel jsem ještě nepřišla... Jitrocel roste na každé louce. Když budete mít štěstí a narazíte na takovou louku jako já, budete mít nasbíráno na sirup za hodinu. Myslím, že pěstování se opravdu nevyplatí. Sirup... celý příspěvek >
Jarní kůra k pročištění krve, 22.4.2008
zahradní úpravy, 22.4.2008
Zkuste aksamitník (afrikán), ten roste všude... Existuje celá škála barev od žluté až po červenou a plno velikostí od trapsličích až po velké.
Kdy s truhlíky ven?, 22.4.2008
 Tak jsem si ráno přivstala a všechno to vynosila ven. Že by mi listy spálilo sluníčko se teda bát nemusím... Narovnala jsem to na balkon ke zdi. Teď se budou tak 14 dní otužovat a pak šupajděj na chatu.  Žádný rozmazlování - se mnou... celý příspěvek >
Kdy ostříhat pokojový ibišek, 22.4.2008
I když já ibišky miluju, oni mne asi ne... Když je dám v ložnici přímo na okno na parapet, tak ještě vykvetou (jenže to jsou zase schovány za záclonou a moc si jich neužiju), ale jak je mám v obýváku u okna, neukážou květ a neukážou. Já hnojím... celý příspěvek >
Takže vlastně zbývá jen dobrý pocit, že jsem snad pro svoje tělo něco udělala 
A děláte dobře,  takový pěnivý osrosený mok je jistě chutnější než ten zelený koktejl...
A neplavou a neplavou, 22.4.2008
 Tak jak to dopadlo? Po přečtení celé diskuse napnutě čekám, jestli je vyvěšen prapůrek nebo ryby baští granule... držím palce, ať je to to druhé.
Další diskuze:  678910  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika