|
Příspěvky uživatele - 48.142
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata - kroucení výhonů, 22.6.2014 Já mám listy na kupovaných sazenicích rajčat také pokroucené a substrát mám svůj několik let starý ve skleníku. Mám spíše pocit, že to nebude substrátem, ale že jsem koupila rajčata, u kterých byl v blízkosti použit nějaký herbicit |  | Nápady na levné fólie či materiály na jezírko, 9.6.2009 Mám na zahradě širší plochu která je po mírném dešti podmáčená, snažil jsem se vyhloubyt a seatavit vodní plochu ale voda se po nekolika dnech vsákne.Muže mi někdo poradit jak svařit a čím jezírkovou folii pro pevný svár a jakou folii použít všem... celý příspěvek > |  |
|  | Rhynchostylis a Catasetum, 5.5.2009 Aha, tak jsem si tu diskuzi procetla jeste jednou poradne a koukam, ze jsem udelala blbost s tim substratem pro Papilionanthe a Neofinetia. Rhynchostylis jsem nechala viset jen tak a poctive ho macim ve vode, tak to budu asi muset delat i s temahle... celý příspěvek > |  | Rhynchostylis a Catasetum, 5.5.2009 Dobry den, díky za odpověď. Jsem na to zvědavá, jak to půjde, zatím jsem na kůru dala to Dendrobium lindleyi. Papilionanthe a Neofinetia jsem umistila do derovane skorapky od kokosoveho orechu do koroveho substratu. Tak nevim, jestli je to takhle... celý příspěvek > |  | Escallonia, 28.8.2008 Nepěstuje někdo z vás Escallonii? Já jsem letos jednu zasadila, ale mám docela strach, jak zvládne zimu, chtěla bych ji trochu zakrýt...
Za každou radu budu vděčná. Táňa |  | Albizia, 28.8.2008 No, ja ji mam prvnim rokem v Budejovicke panvi, tak jsem zvedava, na jare budu chytrejsi. Tana |  | zásilková zahradnictví, 28.8.2008 Tak mne docela pobavilo, ze s Konvickama maj takhle mizernou zkusenost vsichni. Taky nas vzali asi o 700, ale uz je to par mesicu a zlost skoro vyprchala. Jen je mi lito, ze se temhle podvodum neda nijak zabranit a na jejich katalog se chytaj stale... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|