|
Příspěvky uživatele - 48.30
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nektarinka - plíseň na plodech, 9.9.2011 Děkuji za odpověď, zdraví E |  | Nektarinka - plíseň na plodech, 9.9.2011 Dobrý den, protože jsem měla letos prvně na nektarinkách padlí, tak se chci zeptat, jestli je už nemám postříkat radši hned na podzim a na jaře znova anebo stačí jen jarní postřik?děkuji E |  |
|  | Jak to vypadá s úrodou broskvoní?, 28.8.2011 Tak to jsem měla s meruňkama, taky spadaly shnilý a dokonce jeden strom jsme museli porazit a broskve mě snědly včely, taky jich bylo na jedný broskvi 10,mám dva sousedy včelaře |  | Jak to vypadá s úrodou broskvoní?, 28.8.2011  Broskví bylo dost ale byly hodně napíchané od včel, tohle jsou poslední, na ty už včelky nešly |  | Poradí někdo název kytiček, 21.8.2011 Děkuji, E |  | Zvadlé listy, 7.8.2011  Tak už to má meruňka za sebou, bála jsem se, aby se to nerozšířilo i na ostatní stromy, škůde jsem žádnýho nenašla, ale nafotila jsem střed kmene a vypadá to na nějakou houbovou chorobu, asi by se už nezachránila, dík E |  | Zvadlé listy, 7.8.2011  Tak to vypadá přesně jak popisujete, listy začínají žloutnout a na kmenu jsem našla nějaké vykousané díry, vzpoměla jsem si, že tam v zimě kloval strakapoud, teď bych nutně potřebovala poradit, jestli mám strom nějak ošetřit a nebo radši porazit a... celý příspěvek > |  | Hniloba plodů broskví, 31.7.2011 Tak já měla padlí letos prvně i na nektarinkách i když jsem dělala postřik. |  | Poradí někdo název kytiček, 30.7.2011 Děkuji, jen se ještě zeptám, oba dva? mě připadá že má každý jiné květy a jestli se dají přes zimu uchovat, jako normální muškáty |  | Poradí někdo název kytiček, 30.7.2011  Zdravím, na dovolené jsem objevila tuhle nádheru, ale zatím nikdo pořádně neví jak se kytičky jmenují, na jedné diskusi jsme to řešili a snad je ta poslední minimuškát, ale tu světle fialovo-růžovou nikdo nepoznal, jen modrou lobelku, věděl by... celý příspěvek > |  |
|  | Zvadlé listy, 30.7.2011 Díky a to strom napadnul nějaký škůdce, aby se to nerozšířilo na ostatní stromy, zdraví E |  | Zvadlé listy, 29.7.2011 Já jsem si tu diskusi o hnědnutí listů pročítala, ale na tý mojí meruňce listy hnědé nejsou, jsou normálně zelené, jen jako zvadlé |  | Hniloba plodů broskví, 29.7.2011  Já mám taky na broskvích nějakou hnilobu, na některých větvích jsou plody zdravé a na druhých jsou napadené |  | Zvadlé listy, 29.7.2011  Zdravím, chtěla bych se zeptat co se děje s meruňkou, když jí takhle začaly během 14 dní uvadat listy, začalo to plodama, když na třičtvrtě stromu byly během týdne úplně scvrklé meruňky a teď zase listy, je to odrůda Velkopavlovická a každý rok dobře... celý příspěvek > |  | Hurmikaki, tomel japonský, 26.6.2011 Díky za odpověď, myslela jsem si to ale radši jsem se ještě zeptala proto že právě jak píšete vy, některé rostliny musí být dvě, zdraví E |  |
 |
|
|
|