|
Příspěvky uživatele - 98.78
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Durancie - zlute plody, 27.8.2008 Na nekterych vetvich prave kde jsou zlute plody) jsou jakoby drobnejsi listy, na ostatnich se mi zdaji stejne jako u tech "normalnich" Durancii |  | Durancie - zlute plody, 27.8.2008 Dobry den, mam na zahrade 3 roky par Durancii, ktere zacinaji plodit a na jedne se objevily zlute kulate plody. Je mozne ze se takto na ukor Durancie prosadila nejaka padnoz a co s tim? |  |
|  | Prisavnik - spadavani vyhonu, 27.6.2008 Dobry den, druhym rokem mam u zdi domu prisavnik triprsty. Dari se mu rekl bych dobre, pouze kdyz slahoun na zdi dosahne delky cca 1,5m tak se neudrzi a spadne na zem. Je neco spatne, nebo je to normalni jev? Dekuji za odpovedi. |  | cerny hmyz u jabloni, 13.5.2008 Prosim o radu, letos nam na zahrade kolem kvetoucich jabloni letalo obrovske mnozstvi cernych "jakoby vosicek" , netusi nekdo co to je za hmyz? |  | Mostova odruda - vyber, 18.4.2008 Ono i to "jasne" bylo mireno spise na to shaneni nez na vysadbu. Zrejme spatne hledam, ale mostovou odrudu do takovych podminek ne a ne vybrat. |  | Mostova odruda - vyber, 17.4.2008 Dekuji za tip, je mi jasne, ze letos uz je pozde, to je spis takovy dotaz "do foroty" na pristi rok |  | Mostova odruda - vyber, 17.4.2008 Poradte prosim, jakou mostovou odrudu (pokud to ma vubec cenu) do cca 450 m.n.m.? |  | Prisavnik - hnojeni, 16.4.2008 Prosim poradte cim nejlepe na jare prihnojit prisavnik? |  | Odruda Kerner, 11.4.2008 Prosim, nevite nekdo, kde by se daly sehnat sazenice Solarisu? |  | Odruda Kerner, 28.3.2008 No nic se neda delat, Kerner uz je doma tak ho zkusime a uvidime :-) Jinak dekuji za tip. |  |
|  | Odruda Kerner, 28.3.2008 Sehnal jsem 7 sazenic odrudy Kerner, chtel bych ji vysadit u zdi na jizni strane v cca 450 m. n. m.. Myslite ze dozraje? |  |
 |
|
|
|