Příspěvky uživatele - 98.78

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Durancie - zlute plody, 27.8.2008
Na nekterych vetvich prave kde jsou zlute plody)  jsou jakoby drobnejsi listy, na ostatnich se mi zdaji stejne jako u tech "normalnich" Durancii
Durancie - zlute plody, 27.8.2008
Dobry den, mam na zahrade 3 roky par Durancii, ktere zacinaji plodit a na jedne se objevily zlute kulate plody. Je mozne ze se takto na ukor Durancie prosadila nejaka padnoz a co s tim?
Prisavnik - spadavani vyhonu, 27.6.2008
Dobry den, druhym rokem mam u zdi domu prisavnik triprsty. Dari se mu rekl bych dobre, pouze kdyz slahoun na zdi dosahne delky cca 1,5m tak se neudrzi a spadne na zem. Je neco spatne, nebo je to normalni jev? Dekuji za odpovedi.
cerny hmyz u jabloni, 13.5.2008
Prosim o radu, letos nam na zahrade kolem kvetoucich jabloni letalo obrovske mnozstvi cernych "jakoby vosicek" , netusi nekdo co to je za hmyz?
Mostova odruda - vyber, 18.4.2008
Ono i to "jasne" bylo mireno spise na to shaneni nez na vysadbu.  Zrejme spatne hledam, ale mostovou odrudu do takovych podminek ne a ne vybrat.
Mostova odruda - vyber, 17.4.2008
Dekuji za tip, je mi jasne, ze letos uz je pozde, to je spis takovy dotaz "do foroty" na pristi rok 
Mostova odruda - vyber, 17.4.2008
Poradte prosim, jakou mostovou odrudu (pokud to ma vubec cenu) do cca 450 m.n.m.?
Prisavnik - hnojeni, 16.4.2008
Prosim poradte cim nejlepe na jare prihnojit prisavnik?
Odruda Kerner, 11.4.2008
Prosim, nevite nekdo, kde by se daly sehnat sazenice Solarisu?
Odruda Kerner, 28.3.2008
No nic se neda delat, Kerner uz je doma tak ho zkusime a uvidime :-) Jinak dekuji za tip.
Odruda Kerner, 28.3.2008
Sehnal jsem 7 sazenic odrudy Kerner, chtel bych ji vysadit u zdi na jizni strane v cca 450 m. n. m.. Myslite ze dozraje?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika