|
Příspěvky uživatele - 247.157
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Neznama odruda jablone, 29.8.2008  Dekuji za odpovedi.Svetlejsi jablko dozrava nyni, neda se skladovat.Je velmi stavnate.Cervene jablicko dozrava take nyni, pada ze stromu.Neni tak stavnate, ale je velmi sladke.Kvety nafotim az na jare.Jinak tady v okoli jablone nejsou, tady maji lidi... celý příspěvek > |  | Neznama odruda jablone, 28.8.2008  Dekuji, pane Milosi.Vase odpoved uz mi dava smysl.V zahrade roste jeste jedna jablon je to rana odruda take jeji nazev neznam.Pry puvodni jablko bylo velke cervene, druha jablon ma barvu viz obrazek.A je tedy mozne, ze se tyto dve odrudy spojily. |  |
|  | Neznama odruda jablone, 28.8.2008 Ahoj Karlosi, dekuji opetne za odpoved, vim,ze je ta jablunka zahadna, jak mohla vyrust ze seminka.Dobre bude to jablunka po me prezdivce - Mihulka. Jana |  | Neznama odruda jablone, 26.8.2008 Dekuji za odpoved, ale nijak mi nepomohla.Jablunka roste na zahrade meho pritele, rika,ze ji nikdy nezasadil, ze pouze jedl jablko a zasadil jeho seminka.Vsadil i svestku, tak byl leta presvedcen, ze mu roste svesticka.Ale pak strom zacal prvne... celý příspěvek > |  | Neznama odruda jablone, 26.8.2008  Nezna nekdo jmeno tohota jablka?Jeho osud je velmi zajimavy.Jablon vyrostla z jaderka.Nyni asi 5 let rodi velke mnozstvi drobnych, ale velmi dobrych jablicek.Jana |  | Virova Sarka, 19.8.2008 Omlouvam se, nejsem host, ale nevsimla jsem si, ze nejsem prihlasena.Jana |  | Virova Sarka, 19.8.2008 Dekuji za odpoved, problem je urcite diky starym stromum, kterych je v okoli spousta.Chalupu meme na vesnici a v okoli jsou velmi stare sady.Tezko ale mohu nekoho pozadat, aby sve napadene stromy pokacel.Na Nasi zahrade je napadeno asi 50 stromu, jak... celý příspěvek > |  | Virova Sarka, 17.8.2008 To vim, ovoce je ale sarkou napadene, proc maji stromy na listech pupeny ale nevim.Jana |  | Virova Sarka, 17.8.2008 Dekuji, ale ovoce je poskozene, listy maji pupeny.Svestky se nedaji pouzit ani na jidlo, ani na slivovici.Jana |  | Virova Sarka, 16.8.2008 Bydlim nyni v Anglii, na chalupu do Ceska jezdim jen nekolikrat za rok a tak ma zahrada neni udrzovana.Letos v lete jsem zjistila, ze vsechny svestky v zahrade maji Sarku.Je jich tam hodne, jsou to stare stromy.Musime je vykacet, nebo existuje... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|