Příspěvky uživatele - 81.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Formy na výrobu zámkové dlažby, 15.6.2009
Dobrý den, má jeden dotaz - jak jste dospěl k této částce za materiál na 1 m2? Zkouším si doma dělat dlažbu a při tloušťce 45 mm mi vychází vena cca 120 Kč/m2. Co dělám špatně?
voda z medenych okapu - vliv na rostliny, 26.8.2008
Dobrý večer, to mě také napadlo, ale vzhledem k tomu, že v jezírku jsou přibližně 2-3 ryby na m3 vody (i když velikostně od cca 5 cm do cca 25-30 cm) tak předpokládám, že vyprodukují dostatek kalu z kterého si rostliny berou živiny. Filtrace není... celý příspěvek >
voda z medenych okapu - vliv na rostliny, 24.8.2008
K tématu mám tento dotaz: na zahradě mám starou studnu kam se stahuje povrchová (dešťová voda), spodní pramen nemá. Mám do ní svedenou vodu z měděných okapů a tou napouštím jezírko (cca 50m2, 25 m3). Jezírko mám druhým rokem, osázené orobincem,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika