Příspěvky uživatele - 34.6

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hnojení trávníku, 4.7.2007
Kdy hnojit trávník abych ho nepopálil.
ředkvičky, 5.6.2007
První ředkvičky jsem zasel někdy v půlce března, měly mohutné listy, ale spodek nic moc, druhé jsem zasel později a jsou pravým opakem, listí nic moc zato spodek je super. Čí to je?
Vápnění trávníku, 25.1.2007
Dá se použít na vápnění trávníku hašené vápno, které se přidává do malty na omítky?
Pokojové květiny nevyžadující dostatek světla, 17.1.2007
Např. různé druhy kapradin.
popínavá trvalka, 15.1.2007
Chtěl bych na zahradě vytvořit květinovou stěnu z kvetoucích trvalek. Stěna by měla být asi 1,5m vysoká a byla umístěna na slunném až poloslunném místě. Jaká trvalka by byla nejvhodnější.
Vápnění trávníku, 13.11.2006 Obsahuje fotku
Mám na zahradě dost zamechovaný trávník a protože je zde dost kyselá půda chtěl bych  neutralizovat vápencem. Lze to provést ještě nyní nebo je lepší to nechat až na jaro.
Jarda Čech, 26.9.2006
Jak zazimovat pnoucí růže? Jak jsem se někde dočetl pnoucí růže se moc nestříhají a jak potom zabránit, aby pnoucí výhony nevymrzly.
Golden Delicius - strupovitost, 18.9.2006
Koupil jsem zahradu, kde roste  mimojiné jabloň odrůdy Golden Delicius. Všechna plody jsou malé, strupovité, takže jsou k ničemu. Přemýšlíme jestli strom vykopat nebo mu dát ještě příští rok šanci.  Je to u této odrůdy pravidlem nebo... celý příspěvek >
stříhání tůjí, 4.9.2006
Kdy a jak se stříhají tůje?
Choroby cuket, 17.7.2006
V  letošním roce   u pěstovaných cuket  mi žloutnou a násladně zahnívájí špičky plodů. Co je to za chorobu a lze s tím něco dělat?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika