|
Hnojení trávníku, 4.7.2007 Kdy hnojit trávník abych ho nepopálil. |
 |
ředkvičky, 5.6.2007 První ředkvičky jsem zasel někdy v půlce března, měly mohutné listy, ale spodek nic moc, druhé jsem zasel později a jsou pravým opakem, listí nic moc zato spodek je super. Čí to je? |
 |
|
 |
Vápnění trávníku, 25.1.2007 Dá se použít na vápnění trávníku hašené vápno, které se přidává do malty na omítky? |
 |
Pokojové květiny nevyžadující dostatek světla, 17.1.2007 Např. různé druhy kapradin. |
 |
popínavá trvalka, 15.1.2007 Chtěl bych na zahradě vytvořit květinovou stěnu z kvetoucích trvalek. Stěna by měla být asi 1,5m vysoká a byla umístěna na slunném až poloslunném místě. Jaká trvalka by byla nejvhodnější. |
 |
Vápnění trávníku, 13.11.2006  Mám na zahradě dost zamechovaný trávník a protože je zde dost kyselá půda chtěl bych neutralizovat vápencem. Lze to provést ještě nyní nebo je lepší to nechat až na jaro. |
 |
Jarda Čech, 26.9.2006 Jak zazimovat pnoucí růže? Jak jsem se někde dočetl pnoucí růže se moc nestříhají a jak potom zabránit, aby pnoucí výhony nevymrzly. |
 |
Golden Delicius - strupovitost, 18.9.2006 Koupil jsem zahradu, kde roste mimojiné jabloň odrůdy Golden Delicius. Všechna plody jsou malé, strupovité, takže jsou k ničemu. Přemýšlíme jestli strom vykopat nebo mu dát ještě příští rok šanci. Je to u této odrůdy pravidlem nebo... celý příspěvek > |
 |
stříhání tůjí, 4.9.2006 Kdy a jak se stříhají tůje? |
 |
Choroby cuket, 17.7.2006 V letošním roce u pěstovaných cuket mi žloutnou a násladně zahnívájí špičky plodů. Co je to za chorobu a lze s tím něco dělat? |
 |
|
 |